Servicii funerare sau inceputul unui nou drum

Servicii funerare sau inceputul unui nou drumServiciile funerare sunt acele servicii pe care nu doresti niciodata a le solicita. Nimeni dintre noi nu doreste sa traiasca acele momente triste si sfasietoare ale pierderii cuiva drag. Tocmai in acele momente grele pentru fiecare, ai nevoie pe langa tine de cei apropiati, precum si de o firma specializata in servicii funerare, care cu experienta si logistica lor iti pot usura povara si asa destul de grea.

Nasterea, moartea si taxele

Moartea a fost, este si va fi ceva de care nimeni nu va scapa. In aceasta lume doua lucruri sunt sigure: nasterea si moartea. Unii spun ca si taxele sunt la fel de sigure, insa sunt destui care se indoiesc de acest lucru, deoarece inca mai exista zone pe glob in care bastinasii nu stiu ce sunt acelea „taxe”, iar beneficiile civilizatiei nu au ajuns si in zonele respective.

Noi nu suntem primii oameni de pe pamant, oameni care sa aibe o cultura si un crez exista de cateva mii de ani dupa parerea istoricilor. Daca nu noi am inventat roata ci altcineva, normal si firesc este ca acei oameni sa fi avut crezuri, credinte si bineinteles mituri.

În Coran, cartea sfanta a musulmanilor, se spune că “fiecare suflet va gusta moartea”, iar fuga de moarte este inutila. Ei cred că moartea vine ca o amorteala (“sakra”), pe care nu o poti invinge.

Stramosii nostri, dacii, se credeau nemuritori, moartea nefiind decat drumul parcurs pentru a ajunge la zeul suprem Zamolxes. De aceea moartea Servicii funerare sau inceputul unui nou drum 2unui dac era prilej de bucurie, o sarbatoare pentru cei apropiati. Dacii nu ii inmormantau pe cei morti, ci ei practicau incinerarea mortilor.
In mitologia romaneasca viata unui om este parcursa prin trei etape importante: nasterea, nunta si moartea. Sufletul dupa moarte se desparte de trup, se integreaza cosmosului unindu-se apoi cu natura si formand un intreg.

In traditia biblica primul om, Adam, la inceput a fost nemuritor, fiind facut dupa chipul si asemanarea Creatorului. Adam a devenit muritor dupa ce a nesocotit porunca lui Dumnezeu cazand in ispita, gustand din fructul oprit, iar Adam a trebuit sa se intoarca in pamantul din care a fost facut.
Moartea era asociata cu somnul, existand posibilitatea invierii la Judecata de Apoi.
Noul testament aduce cu el Legea Iubirii ce inlocuieste Legea Talionului (ochi pentru ochi) din vechiul Testament. In ceea ce priveste moartea, prin Iisus Hristos, cel ce a invins moartea, sufletul poate fi nemuritor.

Despre Solomon Servicii Funerare

Una din firmele ce au ca obiect de activitate serviciile funerare este si firma SOLOMON SERVICII FUNERARE. Compania poate oferi aceste servicii in urmatoarele localitati: Sighisoara, Blaj, Dumbraveni si Brasov.

SOLOMON SERVICII FUNERARE exista pentru a te ajuta la nevoie, in momentele dificile ale unui deces.

Servicii funerare sau inceputul unui nou drum 1Serviciile funerare si cele necesare conducerii celor decedati pe ultimul drum sunt oferite 24 din 24 de ore in fiecare zi a saptamanii si sunt urmatoarele:

– Sicrie;
– Aranjamente florale;
– Servicii specifice rapide;
– Transport intern si international cu masini funerare;
– Cosmetizare si imbalsamare;
– Servicii complete privind ritualul inmormantarii indiferent de religie;
– Mese de pomenire.

Chiar daca nu ne dorim, in viata fiecaruia dintre noi va sosi si momentul in care va trebui sa ne despartim de cei dragi. In aceste momente, cei care-ti sunt alaturi sunt adevaratii prieteni.

In continuare poti citi si despre Crazy Media Entertainment.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.