Servicii paza Night Guard Security – profesionalism, eficienta, cel mai bun raport calitate – pret!

e50ca3851cc447cc024fcc670d585839Sunteti in cautarea unei companii specializate in servicii paza si protectie de bunuri si persoane? Night Guard Security este recomandarea noastra!

De ce sa apelati la Night Guard Security pentru servicii paza?

Recomandarea de a apela la Night Guard Security pentru servicii paza si protectie deriva, in primul rand, din profesionalismul de care a dat dovada compania de-a lungul activitatii pe piata de profil, promovand solutii optime si eficiente indiferent de solicitarile clientilor: paza si securitate, monitorizare imobile, monitorizare GPS, transport valori, gardare VIP, proiectare, instalare si intretinere sisteme tehnice, dispecerizare si interventie rapida.

Toate aceste servicii paza sunt acordate atat clientilor persoane juridice, cat si persoane fizice, derulandu-se in conformitate cu normativele in vigoare (Legea nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor).

Pe langa profesionalismul angajatilor, promptitudine si maxima seriozitate in abordarea fiecarei colaborari, Night Guard Security s-a impus si prin ideile noile privind domeniul pazei si protectiei, pledand pentru inlocuirea intr-o masura cat mai mare a factorului uman cu tehnica de securitate, implementand sisteme performante si de o calitate ireprosabila, la un raport optim calitate – pret (prin diminuarea costurilor destinate securizarii unei locatii). Este vorba despre monitorizare video, monitorizare sisteme de alarma si monitorizare GPS.

Monitorizare video – sistemele de supraveghere video au un rol important in prevenirea infractiunilor, permitand urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari. Au rol de urmarire a desfasurarii in bune conditii a activitatii de lucru intr-o instituie sau de depistare a unor evenimente care pot produce pagube materiale.

Monitorizare sisteme de alarma – reprezinta cel mai raspandit mod electronic de protectie, destinat detectiei efractiei, incendiului, socurilor, geamurilor sparte. Prin conectarea la dispeceratul Night Guard Security va asigurati servicii paza complete, in caz de necesitate echipa intervenind rapid la fata locului.

Monitorizare GPS – solutie recomandata, in special, companiilor de transport in scopul reducerii costurilor si optimizarii parcului auto. Tehnologia se poate folosi si pentru monitorizarea persoanelor fizice.

Night Guard Security, servicii paza destinate unei sfere largi de beneficiari

Pentru consultanta de specialitate in privinta serviciilor de paza, indiferent ca este vorba despre securitatea personala, a angajatilor sau a unui imobil, reprezentantii Night Guard Security va stau oricand la dispozitie, oferindu-va solutii personalizate in functie de necesitati si exigente. Dotarile detinute contribuie la prestarea unor servicii de calitate superioara, interventiile avand loc in cel mai scurt timp posibil, in vederea finalizarii cu succes a operatiunii de protectie.

Apeland la ajutorul Night Guard Security pentru servicii paza, aveti certitudinea ca acestea se vor realiza de catre personal autorizat, specializat si avizat de organele abilitate in domeniu. Angajatii sunt instruiti sa respecte legea si consemnul general si particular specific postului, avand o coordonare profesionala si morala de inalta calitate.

De-a lungul timpului, Night Guard Security a prestat servicii paza si monitorizare pentru o sfera larga de beneficiari: cladiri comerciale, obiective industriale, locatii de agrement, banci, spatii industriale, complexe rezidentiale, case individuale. In portofoliul companiei gasiti recomadari din partea unor clienti precum: Policlinica C.D.T. Dorobanti, City Pharma, Depozitele Farmaceutice Fildas, SC Euroclass Star Transport, Ambasada Republicii Chile, Mega Game Casino, Complex Rezidential “Marta Bibescu” – Mogosoaia (74 de vile), Babylon Games, Street Games, M.P.S . Holding.

Pentru servicii paza si protectie, apelati intotdeauna la profesionisti!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.