Servicii platforme marfa

service platforme marfa

Pe piata de specialitate a firmelor care executa si intretin prin service platforme de marfa sunt executate multe lucrari in acest sens.

Companiile specializate pot fi vizitate de potentialii clienti inclusiv online, unul din site-urile din domeniu fiind www.toptotal.ro .

Caracteristici generale ale platformelor de marfa

O platforma de ridicare este proiectată cu precadere pentru ridicarea materialelor care au o greutate cuprinsa între 500 pana la 6000 kg.

Instalarea unei astfel de platforme se poate face în interiorul puţurilor care au pereţi rezistenţi. Instalarea se face uşor si asta deoarece instalaţia electrică se livreaza celor care fabrica platformele , gata preasamblată.

Opţional, clientilor li se oferă sistem de renivelare automată cu ajutorul caruia platforma poate sa rămâna la acelaşi nivel atat în timpul descarcarii cat si al încărcării.

Pentru lucrul platformele de marfa trebuie sa se asigure o pardoseala antiderapantă precum si bariere pentru a asigura încărcătura.

Produsele si service-ul platformelor de marfa se asigura de catre specialisti respectand anumite directive europene si norme din legislatia in vigoare.

Caracteristici ale platformelor mini lifts

Platformele de ridicare sunt special proiectate pentru a ridica materiale ce au o greutate între 100 si pana 500 kg.

Instalarea platformelor se face intotdeauna în interiorul unui puţ care are pereţi rezistenţi si este asigurat de catre beneficiar.

Acţionarea se face hidraulic, cu un piston unic, cu tracţiune indirectă. Tensiunea de comandă este de 24Vcc, iar motorul trifazat are 230/400 Vca sau este monofazat 230Vca.

Alte tipuri de platforme

Platformele verticale sunt o alternativa economica dar si eficienta in cazul ascensoarelor.

Aceast tip de platforme au fost concepute pentru a utilizata cu foarte mare usurinta de persoanele care sunt în vârsta sau de persoanele care au un handicap. Acsete platforme ocupând un spatiu redus si nu solicita transformari serioase în structura cladirii ori lucrari de constructie adiacente.

Platforma înclinata pentru scara dreapta reprezinta o solutie ideala pentru a da accesibilitate persoanelor ce se deplaseaza cu precadere în scaune ce au rotile, platforme utilizate atat in interior cât si în exteriorul cladirilor.

Transportul scaunelor pe scarile rulante electrice este asigurat de catre capacitatea pe care o are platforma care sustine in acest caz pâna la cel mult 300 kg.

Platforma verticala utila in cazul resedintelor a fost construita pentru a fi utila persoanelor mai în vârsta sau pentru persoanele care au dizabilitati.

Aceasta platforma este utilizabila în interior dar si în exterior, si este considerata a fi o platforma solida, care e capabila sa suporte un trafic intens. Service-ul platformelor de marfa este asigurat de aceeasi specialisti care il asigura pentru platformele verticale, fara ca acest service sa necesite un efort deosebit , la fel si întretinerea ei.

Acest tip de platforma a stabilit un standard nou în ceea ce privesc lifturile utilizate in resedintele care au scaune cu rotile.

Exista pe piata de specialitate si platforme care sunt simplu si usor de instalat, acestea reprezentand solutia optima atat pentru uzul rezidential, cat si industrial, înaltimea la care pot urca fiind de pâna la aproximativ 183 cm.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.