Servicii PSI Ploiesti

In cadrul Securitatii si Sanatatii in Munca- SSM si a Serviciilor de Urgenta- SU (inclusiv servicii PSI-Prevenirea si Stingerea Incendiilor)- servicii PSI Ploiesti isi desfasoara activitatea compania Nisab Cons. Aceasta firma a fost infiintata in anul 2004 si functioneaza ca serviciu extern de prevenire si protectie. Echipa este formata din membri tineri si motivati, specialisti in domeniu, care lucreaza uniti, sunt competitivi, organizati si instruiti pentru a forma o companie profesionista si care sa faca fata competitivitatii pe piata. Ea se situeaza in primele cinci locuri in domeniul serviciilor de consultanta si este apreciata in cadrul Camerei de Comert si Industrie Prahova.

 

Ce inseamna servicii PSI Ploiesti?

 

Orice angajator are obligatia de a indeplini conditiile prevazute de lege cu privire la securitatea si sanatatea in munca. Aceste conditii le pot realiza lucratorii si angajatorul, dar, in cazul in care ei nu pot sa le realizeze, trebuie sa apeleze la serviciile externe de prevenire si protectie. Aceasta masura se aplica si in cazul incendiilor. Abrevierea PSI inseamna, Prevenire si Stingere a Incendiilor. In anul 2006 a fost adoptata legea cu nr. 307 care prevede ca toate societatile comerciale sa intreprinda obligatoriu o serie de activitati si documente care sa aiba ca scop prevenirea si reducerea riscului de a aparea incendii, evacuarea, salvarea si protectia persoanelor afectate si protejarea bunurilor. In acest context, firma Nisab Cons s-a axat si pe astfel de documentatii de servicii PSI Ploiesti.

Ce contin aceste servicii PSI Ploiesti?

Pachetul de servicii PSI Ploiesti reprezinta un pachet complex care cuprinde: Regulamentul de ordine interioara cu privire la prevenirea si stingerea incendiilor, instructaj, fise individuale de instructaj, fisa postului, instructiuni pentru fiecare loc de munca cu privire la prevenirea incendiilor, planul de evacuare in cazul unui incendiu sau in caz de forta majora, incarcarea si verificarea stingatoarelor de incendiu. Inspectoratul Teritorial de Munca se ocupa de verificarea si respectarea normelor de servicii PSI Ploiesti.

Ce trebuie sa faca angajatorul care beneficiaza de servicii PSI Ploiesti?

Orice angajator care beneficiaza de servicii PSI Ploiesti trebuie sa respecte anumite principii generale: analizarea riscurilor, combaterea lor, analizarea riscurilor ce nu pot fi evitate, inlocuirea a ceea ce reprezinta un risc, efectuarea politicii de prevenire, informarea personalului cu privire la instructiunile de lucru.

Daca totusi apare un incendiu, angajatorul are obligatia de a anunta serviciile de urgenta (salvare, pompieri, politie), sa aplice primele masuri de impiedicare a raspandirii incendiului si sa evacueze personalul in conditii de siguranta.

Care sunt sanctiunile care se aplica in caz de nerespectare a acestor servicii PSI Ploiesti?

Angajatorul, in caz ca are un angajat care incalca regulile PSI in mod constant, poate sa il sanctioneze pana la a-i desface contractul de munca. Astfel se impune respectarea masurilor porevazute de aceste servicii PSI Ploiesti. Angajatorul si angajatii trebuie sa fie constienti de faptul ca aceste masuri sunt prevazute pentru siguranta lor si a celor din jur si de aceea ele trebuie indeplinite in mod obligatoriu.

Cum puteti contacta firma Nisab Cons pentru servicii PSI Ploiesti?

Daca doriti ca aceasta companie sa va ofere servicii PSI Ploiesti, puteti sa acccesati site-ul lor nisab.ro. Veti gasi ce informati referitoare la serviciile pe care le ofera compania, portofoliul acesteia in care sunt mentionate companiile care au apelat la serviciile lor, informatii cu privire la cursurile de perfectionare, blogul lor, dar si datele de contact.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.