Servicii speciale de curierat asigurate de Star Curier

star curierServiciile de curierat rapid au cunoscut o adevarata amploare odata cu dezvoltarea marketingului si a comertului online. Marea majoritate a companiilor ce isi desfasoara activitatea online recurg la servicii de curierat rapid pentru a oferi clientilor promptitudine si seriozitate. Dar, in spatele acestor servicii se afla o echipa de specialisti care trebuie sa garanteze livrarea coletelor sau a produselor in cauza in cel mai scurt timp posibil si desigur in deplina siguranta. Astfel, in functie de calitatea serviciilor de curierat rapid oferite se stabiliesc si tarifele solicitate companiilor ce doresc sa beneficieze de avantajele unui curierat de specialitate.

 Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, compania Star Curier a dezvoltat si mai apoi implementat o serie de servicii speciale de curierat rapid. Aceste servicii au menirea de a satisface cerintele clientilor in functie de activitatea depusa de acestia. Astfel, utilizand pachete de servicii speciale, clientii pot beneficia de tarife adecvate propriilor necesitati fara a mai fi nevoiti sa plateasca anumite servicii inutile, incluse intr-un pachet standard sau stas.

Astfel, Star Curier ofera trei pachete tarifare ce pot fi alese in functie de scopul fiecarei companii ce doreste utilizarea unuor servicii de curierat rapid. Mai mult, se pun in practica si serviciile speciale amintite mai sus. Aceste servicii sunt urmatoarele: ramburs cont colector, retur document, retur confirmare de primire, serviciu cu valoare adaugata si o aplicatie online ce permite expedierea „la un click distanta”. Fiecare serviciu mentionat vine cu o serie de avantaje si caracteristici proprii. Pentru descrierea adecvata a serviciilor speciale de curierat dezvoltate de compania Star Curier va recomand accesarea platformei online a firmei mentionate.

 In functie de pachetul tarifar ales (dupa cum am precizat aveti la dispozitie 3 astfel de pachete si anume: Star clasic, Star loco si Star alert) o sa puteti beneficia de asemenea de o lista speciala de servicii. La aceasta lista se pot adauga (daca ele nu exista deja) si cele mentionate mai sus. Nu va ingrijorati, preturile practicate si solicitate de Star Curier sunt avantajoase, acestea variind in functie de solicitarile fiecarei companii in parte – sau in functie de pachetul tarifar ales. In cazul in care nciunul din pachetele tarifare existente nu va satisfac cerintele, atunci personalul Star Curier poate propune realizarea unui pachet de servicii care sa se ridice la nivelul exigentelor dumneavoastra.

Dupa cum am precizat deja, serviciile speciale de curierat se adreseaza tuturor celor interesati; acestea pot fi comandate atat de catre persoane fizice sau de catre persoane juridice ce doresc transportul de colete sau produse in regim de curierat rapid in tara sau in afara granitelor. Personalul Star Curier se va asigura ca toate cerintele dumneavoastra sunt indeplinite si ca toate solicitarile duse la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil.

 Pentru a obtine mai multe informatii referitoare la activitatea depusa de Star Curier, pentru a vizualiza pachetele tarifare propuse si pentru a verifica serviciile speciale de curierat rapid dezvolatate de compania mentionata va recomandam accesarea site-ului oficial Star Curier. Similar, aceleasi informatii pot fi solicitate si prin intermediul datelor de mai jos.

 Star Curier, date de contact

 Adresa:
Depozit: Bulevardul Preciziei nr 13
Birouri: Bulevardul Timisoarei nr 93

 Cordonator statie

Carmen Nicolae
Telefon: 0734113470
Email: carmen.nicolae@startransportcurier.ro

Telefon: *9909 Tarif normal in orice retea mobila.
Email: cs@starcurier.ro, bucuresti@starcurier.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.