Servicii SSM Ploiesti Prin Firma Nisab Cons

26d1e5c3ab20a9377592581b25770abcProtectia muncii SSM joaca un rol foarte important atunci cand compania dumneavoastra are in vedere angajarea de personal, indiferent de ce pozitii vor ocupa viitorii angajati. Firma Nissab Cons, cu sediul in Ploiesti, ofera solutii moderne pentru externalizarea serviciilor de protectie si prevenire in domeniul SSM, precum si consultanta in domeniul relatiilor de munca.

Firma Nisab Cons este abilitata de catre “Comisia  de abilitare a serviciilor externe de prevenire si protectie si de avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si de instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca”. Inca de cand a fost infiintata, firma a pus accent pe calitatea serviciilor oferite si pe satisfactia clientilor. La baza companiei sta o echipa tanara, profesionista, dinamica, cu un leadership capabil sa mentina echipa unita si sa asigure astfel competitivitatea si profesionalismul pe piata.

Compania se situeaza in primele 5 locuri in domeniul seviciilor de consultanta. Daca firma dumneavoastra nu dispune de personal autorizat pentru a organiza activitati de prevenire si protectie, apelati cu incredere la firma Nisab Cons.

Ce ofera firma Nisab Cons?

 • activitati de prevenire si protectie in domeniul SSM
 • consultanta privind implementarea sistemelor de management integrat (calitate, SSM)
 • activitati de prevenire si protectie in domeniul SU
 • consultanta in domeniul relatiilor de munca

Avand un dosar SSM complet (de protectia muncii) si accesand servicii de consultanta si instruire SSM, va veti asigura ca, in cazul unor accidente de munca, ati facut toate demersurile legale necesare, pentru protectia muncii. Pe langa aceasta, prin instruirea angajatilor cu privire la prevenirea accidentelor la locul de munca, acestia vor fi mai protejati.

Legile cu privire la protectia muncii, sanatatea si securitatea in munca, situatiile de urgenta , precum si medicina muncii sunt foarte complexe, avand in vedere ca sunt conectate cu probleme legate de protectia personalului si siguranta acestuia la locul de munca. 

De ce ai nevoie de servicii SSM?

Securitatea si sanatatea in munca:

 • este dovada ca intreprinderea este responsabila din punct de vedere social;
 • construieste o forta de munca mai competenta si mai sanatoasa;
 • ajuta la marirea productivitatii lucratorilor;
 • permite fortei de munca sa ramana activa mai mult timp;
 • imbunatateste devotamentul salariatilor fata de intreprindere;
 • sporeste productivitatea lucratorilor;
 • reduce costurile si perioadele de intrerupere a activitatii.

Un sistem precar de SSM este costisitor pentru companii, pe cand firrmele cu standarde mai inalte in domeniul securitatii si al sanatatii sunt mai durabile si au un succes mai mare. Atat firmele mari, cat si cele mai mici pot simti avantajele economice ale unui sistem SSM bine pus la punct. Beneficiile serviciilor SSM sunt nenumarate si aduc siguranta nu numai firmei, dar si angajatilor sai.

Daca ai nevoie de servicii SSM pentru firma ta, apeleaza cu incredere la compania Nisab Cons, si vei simti beneficiile semnificative al unui sistem de securitate si sanatate in munca bine pus la punct. Daca vrei mai multe informatii despre servicii SSM apeleaza cu incredere la echipa de profesionisti Nisab Cons.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.