Servicii vanzare deseuri de la Diren Exim!

a02d2b7a45dc670ef20a5633ea320163Vei gasi servicii de vanzare a deseurilor colectate in cadrul firmei Diren Exim, dupa ce au fost in prealabil presate in baloti sau macinate. Experienta indelungata in domeniu si capabilitatea personalului reprezinta doua garantii ale faptului ca vei beneficia de solutii eficiente si optime care sa iti aduca satisfactie deplina. Echipa Diren Exim dispune si de tehnologie de ultima ora pentru a te intampina cu solutii optime si customizate, de cea mai buna calitate.

Societatea este autorizata in acest domeniu si se ocupa de valorificarea, vanzarea si reciclarea unei game largi de deseuri de hartie, ambalaje, carton , folie, PETuri, deseuri feroase si neferoase, electronice si electrocasnice si altele. Serviciile oferite de Diren Exim sunt ireprosabile, in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Tot ce ai de facut pentru aceste servicii vanzare deseuri de calitate, sigure pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea locuitorilor este sa apelezi la ajutorul unei companii specializate cum este cazul firmei Diren Exim. In plus, prin vanzarea deseurilor se economisesc bani, resurse naturale si orice forma de energie.

De ce servicii vanzare deseuri?

Deseurile sunt vandute companiilor din domeniul industrial care au nevoie de ele pentru a le utiliza drept materie secundara sau materie prima cu scopul de a economisi resurse naturale si energie. Experienta indelungata in acest domeniu si profesionalismul recomanda compania ca fiind un partener de incredere, pentru diferite colaborari intrucat echipa depune toate eforturile pentru a ajuta mediul inconjurator si a asigura un ambient curat pentru generatiile prezente si viitoare. Inainte de a fi vandute, deseurile sunt sortate pe diferite categorii, in functie de culori, sortimente si compozitie, pentru o utilizare ulterioara imediata si corespunzatoare.

Deseurile colectate sunt valorificate, astfel ca sunt pregatite pentru a fi transportate beneficiarilor care au nevoie de materie prima sau secundara in circuitul industrial, economisind, astfel resurse naturale si diverse forme de energie. Producerea de materii prime si secundare provenite atat din deseurile feroase si neferoase, cat si din celelalte tipuri de deseuri duce la diminuarea poluarii mediului, un domeniu care se afla tot mai prezent in lista atentiei firmei. Societatea asigura incarcarea acestor deseuri atent selectate in masinile de transport, intocmeste documentele incarcare-descarcare pentru deseuri nepericuloase, de expeditie si de transport.

Cine ofera servicii vanzare deseuri?

Cu sediul in Cluj-Napoca, Diren Exim activeaza in domeniul colectarii si reciclarii de deseuri provenite de la alte societati, dar nu numai. Colectarea deseurilor reciclabile este realizata pe sortimente si culori pentru ca mai apoi sa fie valorificate cu respectarea standardelor aflate in vigoare in acest domeniu. Printre clientii sai se numara atat persoane juridice, cat si cele fizice. Indiferent de tipul deseurilor pentru care ai nevoie de serviciile firmei ai garantia ca serviciile echipei vor fi prompte, iar rezulatele obtinute, ireprosabile. Motivele pentru care reciclarea este atat de importanta, sunt foarte puternice si numeroase, de aceea este necesar sa se actioneze eficient in acest sens. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Diren Exim.

 

Datele de contact ale firmei Diren Exim

Adresa firmei: Str. Padurii, Nr.2/14, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 484 633

Email: office@diren-reciclare.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.