Sesiuni coaching. Top 15 beneficii

Esti total nemultumit de viata ta? Nu-ti mai place deloc job-ul tau si nu-ti aduce nici o satisfactie, familia iti creeaza probleme, finantele sunt la pamant si nici stima ta de sine nu sta mai bine? Daca vrei sa schimbi ceva in bine in viata ta, daca vrei sa iesi din impas, sa ai mai multa incredere in tine si sa ai succes pe toate planurile, atunci este momentul sa urmezi si tu sesiuni coaching.

Ce sunt sesiuni coaching?

 

Sesiuni coaching. Top 15 beneficiiCu siguranta ai mai auzit de coaching pana acum, acest termen fiind utilizat cu precadere in sport si se poate traduce prin antrenament. Pentru rezultate excelente pe traseul pe care ti l-ai propus, trebuie sa ai si un indrumator, un antrenor sau coach, astfel incat sesiuni coaching nu sunt altceva decat un parteneriat intre tine si antrenorul tau pentu ca tu sa treci linia de finish invingator.

Cand au aparut sesiuni coaching? Cu aproximativ 25 de ani in urma si au fost puternic influentate de NLP sau programarea neurolingvistica, mai pe romaneste. Care este rolul unor sesiuni coaching? Acela de a-ti dezvolta potentialul, indrumandu-te intr-un mod deosebit de pozitiv si de eficient pe calea ta.

De cate tipuri pot fi sesiuni coaching? Amintim de:

1. Sesiuni coaching eclectic;

2. Sesiuni coaching specifice printre care enumeram NLP, analiza tranzactionala sau focusing;

3. Sesiuni coaching informal;

4. Sesiuni Life Coaching. Te ajuta sa te cunosti mai bine, sa atingi o stare de echilibru interior si sa dezvolti relatii armonioase cu cei din jurul tau;

5. Sesiuni Business Coaching. Se adreseaza, desigur, cresterii  in plan profesional, astfel incat sa devii un lider bun, un manager iscusit sau un angajat care stie ce are de facut.

Avantaje sesiuni coaching de la Amar Solar Energy Invest

 

Vrei sa participi la sesiuni coaching in Bucuresti? Amar Solar Energy Invest este exact echipa de care ai nevoie pntru a-ti schimba viata cu adevarat. Astfel, toti consilierii companiei Amar Solar Energy Invest sunt calificati in tot ceea ce inseamna Life Coaching, in Consiliere dezvoltare personala, in Managementul Resurselor Umane si in Medicina Energetica.

Ce sesiuni coaching iti propune Amar Solar Energy Invest? Este vorba despre:

1. Sesiuni coaching fata in fata. Durata minima a unei sesiuni este de 60-90 minute;

2. Sesiuni coaching la telefon. Daca nu esti din Bucuresti, te poti bucura de aceste sesiuni si la telefon, in mod gratuit, de 30 minute. Trimite mai intai un e-mail prin care sa punctezi exact care sunt problemele si ce te intereseaza, iar consilierii Amar Solar Energy Invest te vor contacta.

Care sunt avantajele unei sesiuni coaching? Amintim de 15 mari beneficii:

1. Te ajuta sa-ti constientizezi adevaratul potential;

2. Vei atinge echilibrul;

3. Iti vei depasi barierele si esecurile;

4. Vei invata sa vezi doar partea plina a paharului;

5. Te ajuta sa-ti stabilesti obiectivele si sa intelegi cum le poti atinge;

6. Iti creste stima de sine;

7. Vei obtine competente si calitati noi;

8. Iti vei imbunatati relatiile cu cei din jur;

9. Vei invata sa te cunosti pe tine insuti;

10. Vei reusi sa interactionezi mai repede si mai bine cu oamenii;Sesiuni coaching. Top 15 beneficii1

11. Vei scapa de frica si de discutiile negative pe care le porti zi de zi cu tine insuti;

12. Iti va creste increderea in sine;

13. Vei castiga noi motivatii;

14. Accesul catre emotiile pozitive este nelimitat;

15. Vei scapa de vechile programari negative.

Daca vrei sa-ti iei viata in propriile maini, urmeaza sesiuni coaching de la Amar Solar Energy Invest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si cursurile Amar Solar Energy Invest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0726.753-515 sau trimite un e-mail pe adresa office@amarsolarenergy.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.