Sfaturi de la expertii nostri in organizare nunti Roman

 

organizare nunti Roman

Stim, saptamanile pana la data nuntii tot curg, iar planificarea nuntii este tot mai departe de a fi spre o varianta finala. De asemenea, mai stim si ca lucrurile ce tin de o nunta par foarte simple la inceput, insa atunci cand incercati sa le transpuneti din simple cuvinte scrise in graba pe o hartie, in fapte, lucrurile devin chiar foarte complicate si inimaginabil de greu de realizat. De asta consideram ca trebuie sa apelati la Lissa Mariage, o firma de organizare nunti Roman care va poate ajuta in stabilirea si punerea in practica a tuturor detaliilor si a planurilor pentru ca voi sa va puteti ocupa de lucrurile care conteaza cu adevarat pentru voi, bucuria evenimentului ce va va unii.

Organizare nunti Roman cu flori, aranjamente, cantec si toate cele

Pentru ca sezonul nuntilor 2016 este doar la un pas de a incepe (daca nu deja a si inceput), expertii nostri in organizare nunti Roman vin sa va ofere cateva sfaturi pentru fiecare din aspectele muncii lor. Vom incerca sa acoperim subiecte ca, tipuri de flori si culori ale acestora, culorile ce sunt la moda pentru sala si decoratiuni, dar si ce tip de sonorizare si efecte este cel mai bine sa alegeti pentru a oferi invitatiilor ceea ce au nevoie, plus, multe altele.

Expertii florari din cadrul echipei de organizare nunti Roman Lissa Mariage va pot spune ca exista un trend care se bucura de tot mai multa atentie atunci cand vine vorba de aranjamentele florale pentru mese dar si buchetul miresei. Combinatia dintre flori, fructe si legume este o varianta destul de extravaganta dar si foarte aratoasa. Evident, pentru cei ce aprecieaza simplitatea, buchetele florale facute… mai asa sa zicem “the undone-style” care sa lase senzatia de naturalete, florile nu trebuie puse la rigla, subler, etc. pentru a obtine un aspect superb. Expertii in organizare nunti Roman va recomanda ca pentru cei ce doresc extravaganta si complexitatea unui aranjament… comestibil cu fructe, legume si flori este alegerea perfecta, insa, pentru cei romantici care isi doresc simplitate, alegeti flori cu un aspect simplu, elegant si natural.

Expertii in organizare nunti Roman va recomanda doua tipuri de cromatica pentru nunta. Daca doriti romantism,  alegeti culori ca argintiu, alb, rosu, visiniu; insa, daca doriti o nunta ca in povesti cu regi, printi si printese, culorile regale sunt ceea ce vi se potrivesc. Visiniu, mov, auriu sau nuante de crem pot fi folosite pentru a crea combinatia perfecta.

Orice nunta este cu cantec… expertii nostri in organizare nunti Roman va pot spune mai exact ce cantec

Orice nunta este cu cantec! Se stie… Bine, bine, lasam manelele deoparte pentru ca acelea nu prea fac parte din categoria artelor muzicale. Sonorizarea este un subiect destul de important si trecut de cele mai multe ori intr-un plan secundar. Expertul nostru in organizare nunti Roman pe segmentul sonorizari va recomanda sa oferiti invitatiilor doua lucruri: un ambient placut si discret pentru luarea mesei, dar si o atmosfera perfecta pentru dans. Nu omiteti acest lucru, asa ca, separati bine acustic sau intr-o alta maniera, zona de dans fata de cea a meselor.

In final, tineti cont de faptul ca detaliile sunt cele care conteaza. Oferiti invitatiilor posibilitatea de a dialoga, creati o atmosfera placuta si echilibrata. Si evident ca stim ca la orice nunta exista si… cetateanul turmentat, izolati-i pe cei mai… distrati intr-o maniera eleganta si discreta. Puteti aranja sa aveti una sau 2 camere de lounge, unde cei mai obositi nuntasi pot petrece cateva minute in liniste, departe de agitatie. In final, va uram inca de acum Casa de Piatra si va asteptam pe pagina noastra, www.lissamariage.ro  pentru a afla mai multe despre organizare nunti Roman

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.