Sfaturi de la Helinick pentru a te proteja de hoti

Helinick: componentele si avantajele unui sistem de detectie perimetralaEsti in cautarea unui sistem cat mai eficient de protectie a propriei locuinte? Statisticile confirma faptul ca cele mai spectaculoase si mai paguboase spargeri de locuinte au loc dimineata foarte devreme, intre orele 3 si 5, atunci cand toata lumea doarme profund. Hotii care actioneaza in acest mod sunt adevarati profesionisti, daca ne putem exprima astfel, si atunci cand sparg o locuinta inseamna ca au studiat multa vreme terenul si au primit un pont de la cineva. In schimb, mai exista si spargerile date in timpul zilei, care sunt cele mai frecvente, intr-un mod ciudat si neasteptat.

Cum nimeni nu-si doreste sa fie “calcat” de hoti, ideea de a apela la serviciile unei firme care se ocupa cu instalarea de sisteme de protectie nu suna chiar atat de rau. Romania traverseaza vremuri tulburi si cel mai bine este sa fii intotdeauna pregatit si sa nu lasi hotii sa-si faca de cap cu munca ta, fie ca este vorba despre resedinta personala sau un magazin pe care il posezi.

Sfaturi utile pentru a taia elanul hotilor

– Daca usa de la intrarea in locuinta ta are o broasca cu butuc incastrat, cel mai bine este sa alegi un model la care slidul exterior nu este cu suruburi pentru a nu putea fi demontat;

– Acorda atentie deosebita in ceea ce priveste securizarea si pentru intrarile secundare, balcoane, terase sau intrari la subsol. Toate acestea trebuie prevazute cu incuietori pe interior;

– Daca locuiesti la casa sau la parter ar fi indicat sa-ti protejezi toate ferestrele cu grilaje metalice;

– Draperiile si jaluzelele ofera intimitate, dar si protectie de privirile indiscretilor;

– O usa cu vizor, pentru a vedea cine este la intrare este o investitie buna;

– Nu lasa niciodata cheia sub stergator, este o eroare comuna, iar hotii cunosc acest lucru;

– Monteaza un sistem de detectie perimetrala.

Sistemul de detectie perimetrala de la Helinick

Nu stii cine ar putea sa-ti monteze si tie un astfel de sistem? Helinick este firma potrivita pentru o astfel de lucrare. Aceasta este o companie cu o experienta de peste 20 de ani in vastul domeniu al securitatii, astfel incat te poti increde in priceperea sa.

Si pentru ca Helinick pune mare pret pe siguranta ta a dezvoltat mai multe sisteme care sa te faca sa te simti in siguranta. Un astfel de sistem este si cel de detectie perimetrala. Acesta este o prima bariera in cazul spargerilor prin efractie si este deosebit de eficient. Inainte de a fi instalat, Helinick analizeaza toti factorii de risc, apoi proiecteaza sistemul si in cele din urma il instaleaza. In acest mod tu ai parte de un sistem de detectie perimetral personalizat in functie de proprietatea ta.

Toate aceste sisteme sunt extrem de calitative, rezista foarte bine la conditiile meteo vitrege si sunt utilizate si in scopuri comerciale, dar si militare. Un astfel de sistem este alcatuit din Sfaturi de la Helinick pentru a te proteja de hotidetectori IR, senzori cu vibratie, sisteme de cabluri pretensionate, bariere cu microunde, sisteme radar, dar si cabluri senzitive. Este indicat ca acest sistem sa functioneze impreuna cu unul de supraveghere video, pentru o mai buna protectie.

Functiile sistemului de detectie perimetrala sunt urmatoarele: detecteaza incercarile de patrundere prin efractie, localizeaza zona si transmite alarma la dispecerat.

Daca vrei sa ai parte de securitate 100%, alege un sistem detectie perimetrala Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Suna la numerele 021.404.44.44 si 021.404.44.00 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.