Sfaturi pentru epilarea cu ceara

ceara epilat

De-a lungul timpului compania noastra si-a obisnuit clientela cu calitatea produselor, fiabilitatea si profesionalismul cu care tratam fiecare cerinta. Ne-am gandit sa va oferim cateva randuri despre ceara de epilat si impreuna cu aceste informatii si cateva sfaturi recomandate de specialisti pentru a putea folosi ceara de epilat in conditii optime.

Sfaturi de utilizare

Toate dintre voi ati avut la un moment dat experiente mai placute sau mai putin placute atunci cand v-ati epilat. Cel mai important lucru atunci cand utilizati aceste produse pentru epilat este ca acestea sa nu fie expirate sau sa fie de calitate proasta.

Daca sunteti in cautarea unor produse pentru epilat care sa va satisfaca din toate punctele de vedere aruncati o privire si pe site-ul nostru www.tpb.ro de unde puteti alege sa va comandati produsele preferate dintr-o gama larga si diversificata.

Revenind asupra sfaturilor specialistilor, in primul rand, atunci cand utilizati ceara de epilat, inainte de orice citeste sfaturile producatorului. Daca nu sunteti sigure daca sunteti alergice la ceara testati pe o mica portiune a pielii ceara de epilat dupa care, in functie de rezultat continuati sau identificati o alta metoda.

Utilizarea propriu zisa a produsului

Dupa ce ati citit instructiunile pentru ceara de epilat urmeaza sa incalziti produsul dupa specificatiile din instructiuni pana se dizolva dar aveti grija sa nu lasati produsul prea mult pe foc pentru ca sa nu se arda.

Apoi urmeaza sa testezi daca ceara de epilat este la o temperatura corespunzatoare pe care sa o poti suporta in momentul in care il vei aplica pe piele.

Un alt lucru important atunci cand aplicati ceara de epilat pe picioare este acela sa va asigurati ca pielea este perfect uscata.

Cum se desfasoara epilarea?

Aplica ceara de epilat pe o portiune medie a pielii in sensul directiei cresterii parului si lasa-l pret de doua trei minute pentru ca sa isi faca efectul apoi trage in sensul opus benzile cu ceara de epilat si se indeparteaza. Daca nu procedati asa atunci s-ar putea sa treceti prin dureri inutile si sa nu indepartati parul nedorit.

Continua in acest fel cu fiecare portiune pana cand indepartezi tot parul nedorit. Ceara de epilat este un produs eficient care este utilizat de femei de sute de ani si, cu toate ca este o metoda destul de dureroasa cel putin pentru doua saptamani nu vei mai avea probleme cu parul nedorit.

Unde gasesc produsele cele mai eficiente?

Ceara de epilat precum si multe alte produse utilizate pentru acest scop le puteti gasi pe site-ul nostru si, nu uitati de concursul nostru in care te califici imediat ce ai aplicat online. Livrarea produselor se face in maxim doua zile de la plasarea comenzii si pentru sumele care depasesc o anumita limita livrarea este gratuita.

In cazul in care nu sunteti satisfacute de produsele noastre din diverse motive, va returnam banii. Toate produsele noastre au garantia producatorului si, indiferent de ce produse aveti nevoie noi vi le punem la dispozitie.

Daca sunteti in cautarea altor metode de epilat in afara de cea cu ceara de epilat atunci cu siguranta pe site-ul nostru veti gasi tot ceea ce va doriti.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.