Sfaturi pentru posesorii de centrale Liepsnele

1-255dd07e982f2585c8873448df0c821e

Vine iarna, iar daca nu esti pregatit, frigul va pune stapanire peste casa ta! Acest se aplica cel mai bine persoanelor care stau la casa, sau au centrale Liepsnele pe lemne. De ce spunem acest lucru? Ei bine, este usor de inteles faptul ca toti posesorii de sisteme de incalzire pe lemn trebuie sa isi asigure stocul necesar de lemne pentru perioada iernii. Unii se orienteaza catre achizitionarea lemnului direct debitat si taiat la dimensiunile necesare, altii prefera sa cumpere direct masa lemnoasa, urmand ca taierea bucatilor de lemn sa fie efectuata acasa. Indiferent de alegerea facuta trebuie sa stiti ca puteti opta pentru centrale Liepsnele pe lemn, peleti sau carbune deoarece acestea sunt singurele sisteme de incalzire pe baza de masa lemnoasa care pot oferi un randament excelent de chiar si pana la 30 de ore de functionare cu o singura incarcare.

Pentru cei cu centrale Liepsnele si nu numai

Acest articol il dedicam celor care prefera sa isi diminueze costurile de incalzire prin achizitionarea lemnelor fara ca acestea sa fie taiate in prealabil. Spuneam despre faptul ca toata gama de centrale Liepsnele este caracterizata de un randament foarte eficient, insa cum si acestea se incadreaza in categoria de sisteme de incalzire pe lemne, trebuiesc respectate dimensiunile standard ale bucatilor de lemn pentru a putea incapea in arzatorul centralei. Astfel, pentru a putea junge la aceste dimensiuni, butucii trebuiesc taiati si despicati, insa aceasta operatiune poate fi una destul de epuizanta si de lunga durata.

Insa, lucrurile pot fi simplificate. Daca sunteti posesori de centrale Liepsnele sau orice alt tip de echipament pe lemne, puteti opta pentru o solutie rapida de a debita lemnul la dimensiunea necesara. In primul rand, uitati de topor! Optati pentru un fierastrau circular a carui pret nu depaseste cateva sute de lei, insa cu ajutorul acestuia veti scapa de uriase batai de cap si de… maini. De asemenea, pe langa un fierastrua circular puteti opta pentru un crapator de lemne. Preturile unor astfel de unelte sa le zicem pleaca de la cateva sute de lei, pana la mii de lei. Alegeti siguranta mai intai de toate si achizitionati doar utilaje sigure in exploatare.

Toate tipurile de centrale Liepsnele au cel mai mic consum de masa lemnoasa

Pentru a sti ce cantitate de lemn aveti nevoie va putem spune ca la gama de centrale Liepsnele fiecare produs vine cu o documentatie tehnica foarte amanuntita tocmai pentru a va veni in ajutor. Cu ajutorul informatiilor ce tin de capacitatea cazanului de ardere si durata medie de ardere a intregii cantitati, puteti face un calcul estimativ al necesarului de lemn pentru o iarna. Insa, va recomandam ca de fiecare data cand faceti acest calcul sa aveti in vedere o marja de eroare. In Romania, in functie de regiunea unde va aflati, iarna poate fi destul de capricioasa.

Pe siteul nostru, www.centrale-lemne-liepsnele.ro puteti gasi modele de centrale Liepsnele pentru toate buzunarele si nevoile. Asadar, optati pentru o solutie ce va ofera atat caldura cat si apa calda, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de maximul de comfort pentru perioada de iarna.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.