Siguranta deplina si pe timp de noapte garantata de camere video IR de la AVB Security!

km-53hIn momentul in care doriti sa achizitionati sisteme de supraveghere, cum ar fi camere video IR, va recomandam sa aveti in considerare toate aspectele care va intereseaza in materie de caracteristici si avantaje: rezolutie, pixeli, senzibilitate, protectie la intemperii, dimensiune lentila, filtru IR etc.

Specialistii companiei noastre vor avea grija sa va furnizeze toate informatiile de care aveti nevoie astfel incat alegerile pe care le faceti sa fie cele care va avantajeaza din toate punctele de vedere.

Optati pentru camere video IR si nu veti regreta!

Daca intentionati sa instalati o camera de supraveghere, va recomandam sa optati pentru cele care au functie infrarosu pentru ca astfel monitorizarea pe timp de noapte este asigurata. Cei mai multi dintre infractori actioneaza pe timp de noapte, de aceea este necesar ca identificarea lor sa fie posibila si dupa lasarea intunericului.

Modelele de camere video IR pe care AVB Security le pune la dispozitia voastra la un raport avantajos calitate-pret, sunt unele de calitate, fiabile, ce se diferentiaza prin designul modern, constructia robusta si compacta si functionalitatea de lunga durata.

AVB Security comercializeaza camere video IR la un raport avantajos calitate-pret!

Pe langa calitatea superioara ce caracterizeaza produsele prezente in oferta noastra, suntem bucurosi ca putem raspunde cerintelor clientilor nostri si in ceea ce priveste preturile mici, asigurandu-ne astfel ca ele pot fi achizitionate de catre orice persoana isi doreste sa le aiba.

Societatea noastra este specializata in domeniul sistemelor de securitate, oferind de fiecare data solutii complete si eficiente tuturor persoanelor care ne contacteaza. Aici ne referim atat la produsele din stocul nostru, cat si la serviciile pe care le furnizam: instalare, mentenanta, reparare etc.

Camere video IR si…?

Procesam cu promptitudine si profesionalism fiecare solicitare ce vizeaza achizitionarea unor sisteme video IR, cat si atunci cand vine vorba de sisteme antiincendiu, sisteme control acces, interfonie si videointerfonie, automatizari, precum si sonorizare.

Suntem cei mai buni in ceea ce facem, iar acest lucru nu il spunem doar noi, ci il pot confirma in orice moment toti clientii care ne-au ales ca si partener in decursul timpului. In toti anii de experienta am reusit sa raspundem si sa satisfacem cele mai exigente solicitari, in prezent compania noastra ocupand o pozitie fruntasa in topul preferintelor clientilor nostri.

Dupa cum spuneam, aceste camere video IR sunt ideale pentru monitorizarea spatiilor pe timp de noapte sau slab iluminate datorita led-urilor cu care sunt prevazute. O supraveghere optima dupa lasarea serii este la fel de importanta ca si cea din timpul zilei, cu atat mai mult cu cat raufacatorii isi fac aparitia in aceste momente.

De ce AVB Security?

Colaborarea cu societatea noastra este cea mai recomandata in momentul in care doriti sa beneficiati de solutii optime, personalizate si eficiente de fiecare data cand sunteti in cautarea produselor si serviciilor care se regasesc in portofoliul AVB Security.

Solutiile companiei noastre au fost deja implementate in cladiri de birouri, institutii de invatamant, depozite si alte spatii cu caracter industrial, complexuri de apartamente, spatii comerciale, parcari subterane, hoteluri si multe alte imobile din Timisoara, in proiecte de securitate complexe, cu scopul de a creste nivelul de siguranta si de a proteja bunurile materiale, respectiv persoanele.

Cereti sfatul reprezentantilor nostri si achizitioneaza modelele adecvate de camere video IR ce se pliaza pe necesitatile tale, si bucurati-va de protectie 24 din 24 de ore. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.