Siguranta iti este asigurata de Gedas Automatic, cu sistemele de acces cu cartela!

b6e6f67e8047d6d6c67609cd460111b3Peste tot unde mergem, malluri, cladiri de afaceri, supermarketuri etc, intalnim din ce in ce mai multe sisteme de securitate, menite sa asigure atat protectia bunurilor stocate inauntrul incintei respective, cat si protectia angajatilor. In cazul in care vrei sa mentii controlul asupra sigurantei in sediul propriei tale firme, iti recomandam utilizarea unui sistem de acces cu cartela. Pentru a obtine astfel de sisteme de securitate, firma pe care trebuie sa o contactezi este Gedas Automatic!

Sistemele de acces cu cartela iti ofera posibilitatea de a stii la orice ora care dintre angajatii tai sunt la munca si care nu au reusit inca sa ajunga, dar contribuie si la restrictionarea zonelor in care este permis doar accesul persoanelor autorizate. Acest tip de sistem te ajuta in primul rand in gestionarea resurselor umane in organizatia ta, insa are si un rol important in mentinerea normelor de securiatate necesare.

In mare parte, sistemul de acces este compus din:

  • Cartelele de acces
  • Cititoarele
  • Elementele de blocare a accesului
  • Calea de transmitere a informatiilor
  • Panoul de control acces

…si, desigur, persoanele care au drept de acces neconditionat ( cum ar fi responsabilii de la paza si protectie ).

Sistemul de control acces cu cartela iti va fi de mare ajutor in dezvoltarea afacerii, deoarece iti permite sa mentii un program de lucru bine stabilit, iti ofera posibilitatea de a stii care dintre angajatii tai isi ofera interesul in mod deosebit si te va ajuta sa tii evidenta tuturor persoanelor care ti-au trecut pragul.

Acest tip de sisteme de control acces le este dedicat in special cladirilor de birouri, iar tu poti sa obtii un astfel de sistem pentru sediul afacerii tale la un raport extraordinar calitate/pret, oferit de Gedas Automatic!

Compania Gedas Automatic iti sta la dispozitie cu peste 9 ani de experienta in domeniul sistemelor de protectie si cu o multitudine de produse superioare din punct de vedere calitativ si accesibile oricarui buzunar. Pe langa comercializarea acestui tip de produse, Gedas Automatic iti ofera si servicii de proiectare si instalare a acestor echipamente si, mai ales, servicii de reparatii in cazul in care intampinati probleme!

Pe langa sistemele de acces cu cartela, Gedas Automatic iti pune la dispozitie si alte echipamente menite sa asigure siguranta afacerii tale, cum ar fi:

  • Sisteme antiefractie : detectoare de prezenta, detectoare de geam spart, detectoare de soc, contacte magnetice, module periferice, sisteme de avertizare audio si optice etc.
  • Automatizari porti si bariere de parcare
  • Sisteme alarmare in caz de incendiu
  • Sisteme de supraveghere video
  • Interfon / videointerfon

Afla tot ce se intampla in sediul companiei tale cu sisteme acces cu cartela Gedas Automatic! Protejeaza zonele restrictionate si permite doar accesul persoanelor autorizate, pentru a-ti ajuta afacerea sa se dezvolte fara probleme! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Gedas Automatic, date de contact:

Adresa:

C.C. Arion  nr. 5,ap 8, sector 1, Bucuresti

Telefon / fax:

021. 222. 90. 73

Mobil:

0723. 35 .40. 48

0722. 38. 44. 99

E-mail:

gedas.automatic[la]yahoo[punct]com

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.