Silosistem – sisteme agro-alimentare de top

Expertii spun ca, in prezent, agricusilo2-medltura este un domeniu extrem de profitabil din care se “traieste bine” si care poate fi exploatat o perioada lunga de timp. In acest caz este foarte posibil ca Romania sa ajunga din nou o forta pe piata europeana a agriculturii. Este si de inteles acest lucru, deoarece avem toate resursele naturale necesare: terenuri agricole foarte fertile, toate cele trei tipuri de forme de relief principale, un climat temperat  – continental ce favorizeaza cultivarea unei varietati mari de plante si lista poate continua. Ceea ce lipsea din acest domeniu erau sistemele agro – alimentare, insa compania Silosistem ofera tuturor celor interesati de domeniul agricol, fie prin intermediul fondurilor Sapard, fie pe alte cai, o mare varietate de sisteme agro – alimentare eficiente, de calitate, proiectate si realizate de experti in domeniul agricol.

Infiintata in anul 2005, firma Silosistem din Timisoara este o societate mixta (romano – italiana) ce pune la dispozitia clientilor o gama ampla de solutii din domeniul instalatiilor agro – alimentare. Specialistii firmei pot oferi clientilor sai urmatoarele produse si servicii:

  • Instalatii de depozitare complete, atat cu silozuri cat si cu magazii;
  • Modernizarea si intretinerea instalatiilor deja existente, oferind o gama ampla de accesorii pentru mecanizarea silozurilor si magaziilor de cereale;
  • Uscatoare de cereale fixe si mobile;
  • Diverse echipamente necesare inlocuirii sau completarii sistemelor agro – alimentare;
  • Masini si utilaje destinate curatarii, selectarii si calibrarii semintelor si cerealelor;
  • Sisteme automatizate pentru ferme de animale – instalatii pentru producerea nutreturilor concentrate;
  • Mori de grau, porumb, masini si utilaje auxiliare pentru modernizarea acestora si silozuri de faina.

In interioul companiei timisorene se pune foarte mare accent pe calitatea produselor si serviciilor si pe promptitudinea cu care se raspunde cererilor venite din partea clientilor. Doar in acest mod, specialistii firmei Silosistem au reusit sa se mentina pe locul intai in topul firmelor de profil la nivel national.

Pe langa aceste servicii si produse, specialistii firmei ofera si servicii de punere in functiune, asistenta tehnica in perioada de garantie si post garantie, vanzarea de piese de schimb necesare si asistenta la intocmirea proiectelor pentru clienti.

Din gama de produse a companiei Silosistem fac parte si silozurile metalice. Acestea sunt destinate pastrarii produselor agricole si sunt realizate dupa cele mai inalte standarde. Silozul este foarte important sa fie realizat dintr-un material rezistent si durabil, iar silozurile marca Silosistem indeplinesc acest criteriu, fiind realizate din otel galvanizat, ce imbraca perfect forma cilindrica specifica acestor constructii.

Ce avantaje ofera silozurile metalice? In primul rand, ele au capacitatea de a depozita o cantitate mare de produse agricole, pe o perioada indelungata de timp, fara ca acestea din urma sa se strice. Acest lucru se datoreaza materialelor de inalta calitate care nu sunt toxice si protejeaza impotriva umiditatii. De asemenea, silozurile sunt prevazute cu sisteme de monitorizare, sisteme de aer conditionat si sisteme de siguranta.silo2-med

Date de contact:

Denumirea firmei: Silosistem;

Numar de telefon: 0256 282 736 sau 0722 378 357.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre externalizarea serviciilor IT accesand link-ul urmator: http://www.articole-promo.ro/?p=4686 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.