Simte-te in siguranta cu Helinick!

helinickLumea in care traim are atat avantajele, cat si dezavantajele ei; cand vine vorba de siguranta ta si a familiei tale, trebuie sa apelezi la diferite metode pentru a-i proteja non-stop. Indiferent de zona sau de cladirea in care locuiesti, posibilitatea de a fi tinta raufacatorilor nu este exclusa. Pentru a descuraja astfel de infractiuni inca din primele momente, cea mai buna solutie este instalarea unui sistem de securitate. Astfel, vei preveni infractiunile (orice musafir nepoftit se va gandi de doua ori inainte sa actioneze), dar vei fi si protejat in cazul in care este nevoie. Din nefericire, uneori si sistemele de securitate mai intampina probleme in functionare. Pentru a le readuce cat mai rapid la capacitate maxima de functionare, compania Helinick iti pune la dispozitie servicii de reparatii si mentenanta a sistemelor de securitate!

Daca sistemul tau de securitate nu mai functioneaza ca la inceput, nu incerca sa il repari de unul singur! Chiar daca defectiunea nu ti se pare a fi grava, atunci cand vine vorba de astfel de echipamente, o singura miscare gresita poate compromite intregul sistem. Cea mai buna solutie ramane apelul catre profesionistii in domeniu; indiferent de dificultatea reparatiei, Helinick iti pune la dispozitie personal calificat, care va face tot posibilul pentru a-ti returna sistemul de securitate in stare buna de functionare, in cel mai scurt timp posibil.

Care sunt tipurile de servicii de mentenanta oferite de Helinick?

Desigur, cand vine vorba de service pentru sistemele de securitate, nu ne referim strict la repararea acestora in cazul in care sunt defecte. Pentru a asigura o viata cat mai lunga sistemului tau de securitate, poti apela si la serviciile de mentenanta preventiva. Pentru a intelege in totalitate ce presupune fiecare tip de servicii in parte, iti vom face o prezentare, pe scurt:

Serviciile de mentenanta prevenita – acest tip de servicii are rolul de a asigura functionarea optima a sistemelor de securitate pe termen lung, prin reducerea riscurilor de defectare sau degradare a echipamentelor. Prin mentenanta preventiva, parametrii aflati in afara valorilor standard vor fi depistati, localizati si corectati. Prin urmare, sistemul tau de securitate va functiona fara probleme si nu vei avea surprize neplacute (in cazul in care acesta sufera o defectiune majora, va trebui sa apelezi la ajutorul echipei noastre de experti in reparatii in regim de urgenta). Prin mentenanta preventiva, scopul nostru este de a inspecta, verifica si testa fiecare componenta in parte, pentru a scadea numarul incidentelor tehnice. Aceste serivicii iti sunt oferite la domiciliu, dupa o anumita perioada de timp (o luna, trei luni, sase luni sau un an).

Serviciile de mentenanta corectiva – serviciile de mentenanta corectiva iti sunt oferite in momentul in care anumite componente sunt deja defecte sau degradate; pentru a elimina riscul opririi intregului sistem de securitate, Helinick va localiza, diagnostica si repara componentele necesare. Pentru a-ti readuce sistemul la buna functionare in cel mai scurt timp, echipa noastra de interventii iti sta la dispozitie 24/7!

Serviciile de mentenanta intensiva – mentenanta intensiva presupune, in fapt, includerea serviciilor de administrare si operare a sistemelor, pentru a asigura externalizarea completa a serviciilor de securitate electronica.

Alege service sisteme securitate Helinick! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web www.helinick.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.