Sistem GIS oferit de Contasoft!

Sistem-GIS-xiP3NPlanificarea geografica si studierea anumitor fenomene se realizeaza cel mai usor folosind un sistem GIS. Contasoft iti ofera sistemul Magellan de informatii georgrafice, util oricarei companii ce isi desfasoara activitatea in mai multe orase ale tarii. Sistemul GIS iti ofera posibilitatea de a printa orice harta, de a adauga diverse texte si de a crea retele ce te ajuta in planificarea distributiei unor produse, planificarea strategiei de marketing, de abordare a potentialilor clienti, precum si a canalelor de distributie pe care le poti crea. Informatiile stocate pot fi vizualizate doar de persoanele care au instalat sistemul GIS, astfel ca si protectia datelor este asigurata. Specific unui GIS este modul de organizare a informatiei gestionate. Exista doua tipuri de informatie: una grafica care indica repartitia spatiala a elementelor studiate si alta sub forma de baza de date pentru a stoca atributele asociate acestor elemente.

GIS semnifica Sistem Informatic Geografic si este utilizat pentru a crea, stoca, a analiza si prelucra informatii distribuite spatial printr-un proces computerizat. Tehnologia GIS poate fi utilizata in diverse domenii stiintifice cum ar fi managementul resurselor, studii de impact asupra mediului, cartografie si planificarea rutelor. Sistemul GIS oferit de Contasoft include functii specifice de vizualizare, dimensionare a hartii, cautare si altele, dar si informatii de baze de date relationale. Este o achizitie importanta mai ales pentru domeniile de geo-marketing, cadastru, publicitate si distributie de produse. Sistemul Magellan iti permite sa vizualizezi hartile detaliate a peste 35 dintre cele mai importante orase ale Romaniei, cat si harta tarii per ansamblu. Datorita informatiilor asociate graficii, Sistemele Informatice Geografice beneficiaza de toate oportunitatile de interogare pe care le ofera sistemele moderne de baze de date si in plus pot oferi usor analize orientate pe anumite zone geografice. Datorita impactului pozitiv, sistemele software GIS s-au dezvoltat foarte mult.

Contasoft, infiintata in Galati se ocupa de comercializarea de sisteme informatice de gestiune care sa faciliteze managementul afacerii. Societatea ofera o gama larga de programe sau softuri utilizate in gestiunea financiar-contabila, a salariilor si a documentelor de personal, a informatiilor geografice, a resurselor de afaceri si a codurilor de bare. Toate programele comercializate sunt aduse la zi cu legislatia din Romania, astfel ca toate documentele eliberate sunt conforme cu regulile de intocmire. Soft-urile sunt create de specialisti in domeniu, actualizate constant in raport cu noile cerinte legislative si modificari ale mediului de afaceri. Aceste soft-uri se adapteaza la diverse tipuri de activitate si unele sunt interconectate pentru o gestiune si mai usoara. Scopul Contasoft este sa simplifice deciziile managerilor, prin furnizarea de programe care indica la orice moment situatiile, emit raportari si documente dintre cele mai diverse si sunt usor de operat de catre personal.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite si despre sistemul GIS oferit de Contasoft, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Contasoft. Chiar si la baza GPS-ului sta insusi sistemul GIS, aceste doua sisteme functionand eficient impreuna. Beneficiaza de sistemul GIS oferit de Contasoft pentru a primi informatii geografice oricand doresti.

Datele de contact ale firmei Contasoft

Adresa firmei: Str. Gheorghe Petrascu, nr. 50B, Tecuci

Telefon: 0472 077 550

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.