Sistem ventilatie Hoval – garantia eficientei si calitatii

sistem ventilatie

Cu o experienta de peste 70 de ani in proiectarea si fabricarea de sisteme de ventilatie, Hoval este partenerul ideal pentru companiile si firmele care isi doresc calitate si eficienta energetica cand vine vorba despre climatizare. Cu precizie elvetiana. Asa lucreaza Hoval fiecare sistem ventilatie pe care il produce. Si, mai mult, le adapteaza pe toate in functie de cerintele si nevoile clientilor, dupa o analiza serioasa a spatiului care urmeaza sa fie climatizat. Fie ca vorbim despre cladiri de birouri, hale, centre comerciale, spitale, hoteluri sau chiar blocuri de apartamente, Hoval stie ce sistem ventilatie se potriveste pentru fiecare constructie in parte.

Sistemele de ventilatie de la Hoval protejeaza mediul inconjurator

Poate ca cea mai importanta carateristica pe care o are fiecare sistem ventilatie produs de Hoval este eficienta energetica, care garanteaza protectia mediului inconjurator. Construite in asa fel incat sa fie cat mai ecologice cu putinta, sistemele de ventilatie Hoval furnizeaza aer proaspat incaperilor in care sunt montate si il elimina pe cel viciat. Cel mai popular sistem de ventilatie de acest tip, produs de Hoval, este RoofVent. Acesta recircula aerul, il incalzeste si il raceste, insa doar dupa ce il filtreaza. Astfel, sistemul de ventilatie economiseste energie, gradul de recuperarea a caldurii ajungand pana la 84%.

Inovatia adusa de sistemul de ventilatie descentralizat

Si sistemul de ventilatie descentralizat propus de Hoval este din ce in ce mai utilizat in spatiile industriale, in hypermarket-uri si, in general, in constructiile foarte spatioase. De altfel, acesta incepe sa castige teren in fata clasicului sistem de ventilatie centralizat, datorita dimeniunilor mai reduse, lipsei tubulaturii desfasurata pe tavan, dar si investitiei mult mai avantajoase si consumului redus de energie. Astfel, tot mai multe hale industriale, spatii de depozitare si chiar sali de sport dispun acum de sistem de ventilatie descentralizat. In plus, un alt avantaj pe care il are acest sistem ventilatie descentralizat este locul in care se monteaza. Fiind instalat pe acoperis, accesul la el este extrem de facil si orice lucrare de mentenanta se va realiza usor, chiar si in timpul programului de lucru al cladirii pe care este montat. Un ultim motiv pentru care sa alegeti sistemul de ventilatie descentralizat este caracterul sau silentios. Este si motivul pentru care este recomandat magazinelor, in detrimentul sistemului de ventilatie centralizat, care este destul de zgomotos.

Hoval asigura mentenanta sistemelor sale de ventilatie

Daca ceea ce va doriti este un sistem de ventilatie eficient din punct de vedere energetic, de o calitate superioara si care sa fie usor de intretinut, apelati cu incredere la Hoval. Veti avea parte de asistenta la proiectarea sistemului de ventilatie, astfel incat sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, instalarea va fi realizata de profesionisti in domeniu, iar mentenanta sistemului de ventilatie va fi coordonata tot de experti. Ba mai mult, Hoval pune la dispozitia clientilor sai si posibilitatea achizitionarii unei garantii extinse, care asigura intretinerea sistemului de ventilatie timp de 12 ani si elimina riscul aparitiei unor costuri neprevazute in ceea ce priveste reparatiile echipamentului.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.