Sisteme alarma antiefractie, protectia de care si tu ai nevoie!

 

De la consultanta si pana la proiectare, vanzare de sisteme alarma antiefractie, montaj, mentenanta si service, Alarme Brasov este echipa de care si tu ai nevoie atunci cand doresti sa oferi un plus de siguranta casei tale, familiei, bunurilor sau afacerii tale. Iar de toate aceste servicii te bucuri la un pret excelent!

Echipamente componente sisteme alarma antiefractie

 

Sisteme alarma antiefractie, protectia de care si tu ai nevoie!Sisteme alarma antiefractie, cat si sistemele tehnice de protectie sunt cele care realizeaza securitatea mecanica si securitatea electronica a obiectivului protejat. Configurarea acestora se va realiza prin asocierea echipamentelor electronice si a elementelor de protectie mecanica, deoarece cele 2 se completeaza si vor realiza gradul de siguranta necesar.

Ce inseamna securitate mecanica? Se refera la acele amenajari realizate avand in dotarea lor elemente de protectie, iar rolul lor este acela de a asigura conditii optime care nu pericliteaza viata oamenilor si nici valoarea bunurilor.

Ce inseamna securitate electronica? Acest gen de securitate se refera la instalarea de echipamente care au destinatii clare si precise: detecteaza patrunderile neautorizate, sunt montate pentru control si acces, sunt sisteme alarma antiefractie sau se refera la supraveghere video.

Din ce este alcatuita structura unor sisteme alarma antiefractie? Acestea au in componenta lor:

– centrala de alarma;

– tastaturi de operare;

– elemente de detectie;

– telecomenzi;

– echipamente de semnalizare si de avertizare.

Subsistemul de control acces cuprinde urmatoarele componente:

– unitatea centrala – aceasta este cea care gestioneaza toate punctele de control;

– unitati de comanda;

– cititoare;

– yale electromagnetice sau broaste de actionare a usilor.

Un subsistem de televiziune care are circuit inchis are in componenta sa:

– camere video;

– echipamente de vizualizare, echipamente de stocare a imaginilor si echipamente de multiplexare.

Unde se instaleaza aceste sisteme antiefractie pentru protectie mecanico-fizica? In general in spatiile in care se depoziteaza sau se manipuleaza valori, insa si tu, ca persoana fizica, te poti bucura de protejarea propriei locuinte de hoti.

Sisteme alarma antiefractie si regulile de amplasare a acestora

 

Centrala de alarma a unui sistem alarma antiefractie va fi amplasata intr-un loc inaccesibil persoanelor straine, dar si foarte putin frecventat de catre Sisteme alarma antiefractie, protectia de care si tu ai nevoie!1angajatii unitatii, asta in cazul in care vorbim despre persoane juridice.

Tastatura de comanda a acestor sisteme trebuie amplasata la distanta fata de centrala, insa cat mai aproape de zona intrarii, deoarece este importanta reducerea timpului de temporizare. Detectoarele de prezenta sunt cele care protejeaza valorile, dar si caile de patrundere dinspre exterior.

Tine minte ca toate elementele componente a unor sisteme alarma antiefractie se monteaza conform specificatiilor producatorului, insa cel mai bine este sa-i lasi pe specialisti sa-si faca treaba. Cine sunt acesti specialisti? Alarma Brasov!

Sisteme alarma antiefractie de la Alarma Brasov

 

Pentru sisteme alarma antiefractie performante ia legatura cu Alarma Brasov, o companie ce colaboreaza cu cei mai renumiti producatori din domeniu pentru a-ti oferi numai ce este mai bun pentru paza si protectia ta, a familiei, a bunurilor sau a afacerii tale. Desigur, Alarme Brasov se ocupa si de montarea acestor sisteme profi, pentru ca pachetul oferit sa fie complet!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege sisteme alarma antiefractie de la Alarma Brasov. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Alarma Brasov? Pentru detalii, suna la numarul 0368-453.872 si 0722-592.876 sau trimite un e-mail pe adresa office@tradotech.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.