Sisteme control acces de la Security Broker!

sisteme control acces

Daca detii o firma trebuie sa ai un control al accesului, de aceea este recomadat sa-ti instalezi sisteme control acces. Nu stii la cine sa apelezi? Security Broker este partenerul de incredere la care poti apela cu incredere! Security Broker este o companie independenta cu o experienta de peste 10 pe piata de profil, respectiv in domeniu de securitate privata. Compania vine in intampinarea clientilor cu sisteme control acces, servicii electronice si de securitate precum: alarme, supraveghere video, bariere de control, interfonie si lista poate continua.
Asadar, sistemele de control acces oferite de Security Broker sunt sisteme de ultima generatie care permit ca orice intrare sau iesire din firma ta sa fie inregistrata.
Alegand aceste sisteme cotrol acces, te vei bucura de numeroasele avantaje pe care acestea le prezinta si anume: aceastea stocheaza toate datele legate de ziua, ora si minutul la care s-a intrat sau s-a iesit din institutie cu ajutorul unui cod atribuit. Astfel, firma ta va fi protejata in permanenta, la maxim cat si personalul din interior, echipamentele si datele confidentiale.

Pentru o protectie si o paza cat mai buna, alege sisteme control acces de la Security Broker!

Daca iti doresti sa detii informatii cat mai clare asupra intrarilor sau iesirilor angajatilor, ai nevoie cu siguranta de sisteme control acces. Compania Security Broker recomanda celor interesati sisteme control acces care sa le ofere posibilitatea de a inchide sau de a deschide usilor ori portile, utilizand mai multe variante, printre care putem enumera:
cod
tag
buton
cheie
card
amprenta
voce sau de la distanta utilizandu-se in acet caz internetul
Sistemele recomandate stocheaza toate informatiile despre ziua, ora si minutul la care s-a intrat sau s-a iesit, cu ajutorul codului ales. Totodata, aceste sisteme control acces te vor ajuta sa depistezi si sa inchizi sau sa deschizi usile sau portile semnalizandu-le.
Un sisteme de control acces este realizate dintr-un controler, cartele sau carduri, cititoarele aferente, un soft de control acces, yale si butoane, electromagneti, turnicheti si amortizoare.
Cel mai bine ar fi sa optezi pentru kit-urile complete de sisteme control acces oferite de catre Security Broker. Acestea au preturi accesibile si garantie inclusa. In plus, vei beneficia si de manopera de instalare efectuata de specialistii companiei.

De ce sa apelezi la Securty Broker pentru sisteme control acces?

Daca vei alege sisteme control acces de la Security Broker te vei bucura, asa cum am mai mentionat, de toate avantajele pe care acestea le prezinta. In plus, au un pret de achizitie foarte bun. Compania se adreseaza si persoanelor fizice care detin proprietati si doresc sa beneficieze de toate masurile de protectie a bunurilor din casa si nu numai. Sisteme oferite de Security Broker reprezinta cea mai buna solutie pentru protejarea afacerii tale dar si pentru familie.
Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege Security Broker ca partener de incredere pentru sisteme control acces si nu numai. Pentru mai multe informatii suplimentare si comenzi, acceseaza pagina web www.securitybroker.ro sau contacteaza reprezentantii – 0748 095 686. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu seriozitate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.