Sisteme de fixare de la Bendkopp

sisteme de fixare

Daca lucrati in constructii, cu siguranta stiti cat de utile si importante sunt aceste sisteme de fixare. Acestea se folosesc la diferite operatiuni si fiecare constructor are nevoie la un moment de astfel de sisteme de fixare. Calitatea acestora este foarte importanta si tocmai de aceea, este important ca firma de la care cumparati sa prezinte credibilitate. Nu toate produsele pe care le gasiti in comert sunt de calitate si conteaza foarte mult si producatorul. Pentru a fi siguri ca veti beneficia de calitate garantata pentru sisteme de fixare, alegeti sa colaborati cu firma Bendkopp din Cluj Napoca.

Sa facem cunostinta cu aceasta companie, care va propune sisteme de fixare?

Cu sediul in Cluj Napoca, compania Bendkopp s-a inceput activitatea in urma cu 16 ani ocupandu-se cu furnizarea clientilor din Romania de suruburi si tehnici de asamblare. Firma ofera o variata si bogata gama de produse, grupate in urmatoarele categorii: asamblare, fixare (aici sunt incluse sisteme de fixare), scule, electrice, feronerie, constructii, consumabile industriale. Produsele firmei, inclusiv sisteme de fixare, se regasesc in peste 10000 de magazine din intreaga tara, semn ca acestea sunt de calitate, iar clientii le folosesc cu incredere. In anul 2000, firma romaneasca a inceput o colaborare de succes cu organizatia SES, cu sediul in Germania. Firma este capabila, datorita seriozitatii si profesionalismului angajatilor sai sa faca fata unor noi provocari si sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor sai. Experienta indelungata, eficienta si atitudinea orientata catre cerintele si nevoile clientilor sunt cateva din reperele dupa care se ghideaza in activitata sa, firma Bendkopp din Cluj Napoca.

Care sunt principalele caracteristici ale produselor comercializate de compania Benkopp?

Produsele firmei sunt realizate din aluminiu, otel, oteluri aliate, cupru, inox de cea mai buna calitate, sunt acoperite galvanic ori prin alte metode chimice, sunt realizate fie la noi in tara, fie in strainatate si sunt in conformitate cu standardele internationale.

Aveti nevoie de sisteme de fixare? Apelati la Bendkopp

Daca vreti sa cumparati sisteme de fixare, la Bendkopp gasiti produse la cel mai bun raport pret-calitate. Firma va  ofera diverse modele de sisteme de fixare: dibluri cu fixare universala, ancora din nylon pentru operatiuni de suspendare, inele de siguranta, diblu rame, inele de siguranta, inele elastice de oprire arbore, cuiue vopsite speciale pentru acoperis, agatator filet realizat din lemn etc. Puteti comanda aceste produse si numeroase alte modele de sisteme de fixare online, accesand site-ul firmei- bendkopp.ro. Daca produsele pe care doriti sa le cumparati nu se afla pe stoc, le puteti totusi achizitiona la comanda.

Ce variante aveti pentru a-i contacta pe angajatii acestei companii clujene?

Informatii in plus puteti afla cel mai simplu si rapid, daca accesati site-ul- bendkopp.ro. De asemenea, daca locuiti in Cluj Napoca sau va aflati in trecere prin zona, puteti merge la magazinul de prezentare, situat pe strada Fabricii de Chibrituri, nr. 6-10. Pentru a-i contacta pe angajatii firmei, aveti la dispozitie mai multe variante: e-mail, telefon ori fax. Prin intermediul site-ului puteti folosi si chat-ul. Nu ezitati si alegeti sa cumparati sisteme de fixare de la Bendkopp.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.