Sisteme de pontaj

face-time-attendance-and-access-control-vf380-Pentru a creste eficienta in cadrul firmei pe care o detineti, va recomandam sa folositi sisteme de pontaj. Acestea sunt foarte utile, chiar si in cladirile in care lucreaza un numar foarte mare de persoane si va ajuta sa tineti o evidenta corecta si stricta a angajatilor dumneavoastra. Aceste sisteme de pontaj sunt deja folosite cu succes in tot mai multe firme, fabrici, cladiri de birouri, banci etc si se dovedesc a fi foarte eficiente. Daca nu stiti inca de la ce firma sa le cumparati, va recomandam sa apelati cu incredere la Big IT Solutions.

Despre sisteme de pontaj

Astfel de sisteme de pontaj constituie o metoda simpla, obiectiva si echidistanta pentru a masura efectiv timpul de lucru al angajatilor. Aceste sisteme de pontaj au integrate sisteme de control acces, control si planificare al productiei si totodata al resurselor umane. Mai ales in cadrul societatilor mijlocii si mari, al fabricilor sau firmelor cu multi angajati, de multe ori pontajele sunt subiective si nu exista un control riguros al acestora si tocmai de aceea este perfect justificata folosirea de sisteme de pontaj. Costul investitiei este in raport direct cu numarul de angajati ai firmei sau societatii in care este implementat respectivul sistem de pontaj si se amortizeaza in cateva luni prin placa corecta a timpului efectiv lucrat, prin responsabilizarea angajatilor si bineinteles, prin eficientizarea muncii.

Ce beneficii confera aceste sisteme de pontaj?

– eliminati intarzierile si absentele

– rapoartele de salarizare sunt mult mai corecte, subiectivismul este eliminat

– condicile de prezenta pot fi eliminate

– aveti o evidenta clara asupra timpului efectiv lucrat

– aprecierile subiective ale sefilor sau team-leaderilor etc

Sa aflam mai multe despre Bit It Solutions, de la care puteti comanda sisteme de pontaj

Aceasta firma se ocupa cu importul si comercializarea pe piata romaneasca de sisteme si produse pentru asigurarea securitatii bunurilor, imobilelor. Firma se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Atuurile principale ale acestei companii sunt: seriozitatea, disciplina, eficienta, profesionalismul. Angajatii bine pregatiti ai firmei va pot oferi solutii customizate si eficiente, adaptate in functie de nevoile pe care le aveti. In ceea ce priveste preturile pe care le practica compania din Pitesti, trebuie sa stiti ca acestea sunt convenabile si ca beneficiati de conditii foarte avantajoase de livrare si plata. Indiferent de localitatea dumneavoastra, puteti comanda sisteme de pontaj, iar in cel mai scurt timp, acestea va vor fi livrate. Bit It Solutions reprezinta o alegere excelenta pentru tot mai multe firme si institutii.

Contactati-i cu incredere pe cei de la Big It Solutions pentru sisteme de pontaj

Aceasta companie vine in sprijinul clientilor sai cu mai multe posibilitati de contact: puteti sa luati legatura cu angajatii sai prin telefon, e-mail, pe Facebook sau Twitter. De asemenea, pentru a- afla detalii despre modelele de sisteme de pontaj pe care le comercializeaza, puteti sa accesati site-ul bigit.ro. Nu mai amanati si optati pentru implementarea unor astfel de sisteme de pontaj de la Big It Solutions si cu siguranta veti remarca in scurt timp diferentele si va veti declara multumiti de investitia facuta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.