Sisteme de securitate de la Helinick!

Compania Helinick din Bucuresti comercializeaza sisteme de securitate medii si mari pentru prevenirea si detectia anumitor evenimente nedorite, alarmarea in cazul intamplarii acestora, oferind posibilitatea ca evenimentele respective sa fie analizate ulterior.

Tipuri de sisteme de securitate

sisteme de securitateDaca sunteti in cautarea unor sisteme de securitate fiabile si eficiente, va recomandam sa luati legatura cu specialistii companiei Helinick din Bucuresti. Acestia va vor putea oferi urmatoarele tipuri de sisteme de securitate:

  • Sisteme de detectie efractie
  • Sisteme de control acces care se impart la randul lor in mai multe categorii: sisteme de control acces fizic, sisteme de intrare, sisteme de control acces logic, sisteme de pontaj, sisteme de ticketing
  • Sisteme de televiziune cu circuit inchis
  • Sisteme de detectie perimetrala
  • Sisteme electronice anti-furt produse (EAS)

Avantajele utilizarii unor sisteme de securitate

Sistemele de securitate au devenit o componenta importanta a oricarui spatiu, fie acesta rezidential, comercial, industrial sau de alta natura, acestea garantand siguranta voastra si a bunurilor pe care le detineti. Aceste produse pe care le oferim spre vanzare acopera cerintele impuse de normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu, satisfacand chiar si cele mai exigente cerinte. In functie de tipul sistemelor de securitate, veti beneficia de urmatoarele avantaje: combaterea furtului si a fraudei, protejarea tuturor persoanelor ce se afla in spatiile respective (angajati, familie, etc.), prevenirea actelor de violenta la locul de munca si alarmele false, inregistrarea evenimentelor si vizionarea lor in direct, identificarea si/ sau restrictionarea accesului in anumite zone, sporirea sigurantei, s.a.

Caracteristicile sistemelor de securitate

Sistemele de securitate pe care le comercializam sunt fiabile si eficiente, nu implica costuri mari de intretinere, sunt usor de montat si de utilizat, au o durata indelungata de exploatare, asigura o functionare optima, au dimensiuni compacte, sunt rezistente la praf, socuri, intemperii, sunt performante, etc. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, mai multe detalii despre acestea va pot fi furnizate de catre echipa de specialisti a companiei Helinick, care asteapta cu interes intrebarile voastre si care va va raspunde cu promptitudine si sinceritate.

Despre Helinick

Compania Helinick are o experienta de peste 23 de ani in domeniul sistemelor electronice de securitate si siguranta, fapt ce o recomanda ca fiind alegerea perfecta a oricarui client. Inovatia si dezvoltarea sunt aspecte carora le oferim o atentie deosebita, perfectionandu-ne continuu si adaptandu-ne cerintelor pietei. Evolutia treptata a companiei, care de la activitati simple de import si comercializarea echipamentelor pentru detectia incendiilor a ajuns sa realizeze in prezent solutii integrate de sisteme de securitate si siguranta electronice, ne-a ajutat sa castigam o pozitie de lider pe piata de profil din Romania.

De ce Helinick?

Printre lucrurile care ne recomanda ca fiind partenerul ideal de afaceri, se numara: experienta castigata de-a lungul timpului, profesionalismul, seriozitatea si eficienta personalului nostru, calitatea produselor si a serviciilor oferite, precum si garantia acesteia, capacitatea de a indeplini cerintele si necesitatile clientilor, etc.

Va asiguram ca vom alege cele mai potrivite solutii, adaptate fiecarei situatii in parte, utilizand numai  tehnologii ce indeplinesc toate functiile specifice sistemelor de securitate alese de catre voi, dupa ce in prealabil au fost analizate si identificate potentialele riscuri legate de securitatea in care operati. Solutiile oferite sunt personalizate, avand rolul de a minimiza riscurile operationale.

Interconectarea dintre departamentul de vanzare, departamentul tehnic si de project management garanteaza realizarea lucrarilor in parametri corespunzatori si obtinerea rezultatelor dorite.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.