Sisteme osmoza inversa? Proaquapure!

sisteme osmoza inversaVrei sa ai certitudinea ca apa pe care o consumi este 100% purificata? Esti in cautarea unui filtru de apa pentru tine si familia ta? Proaquapure, companie cu traditie in domeniul tratarii apelor potabile, are solutia: sisteme osmoza inversa. Osmoza inversa indeparteaza mineralele dizolvate si alte substante impure care pot da apei un miros neplacut, un gust dezagreabil sau culori neobisnuite.

Asadar, daca vrei sa te bucuri de gustul pur al apei, alege sisteme osmoza inversa puse la dispozitie de Proaquapure. Acestea pot fi dotate cu lampi ultraviolete care dezinfecteaza apa, sau cu aparate de control al calitatii acesteia. Sistemele le poti achizitiona la preturi atractive. Profita!

Sisteme osmoza inversa – Bucura-te de apa pura!

Osmoza este un fenomen natural care apare atunci cand doua solutii apoase cu concentratii diferite de ioni sunt separate printr-o membrana semipermeabila. Deschizaturile microscopice ale membranei permit apei sa treaca, insa blocheaza particulele mai mari si compusii, ajutand la indepartarea chimicalelor.

Osmoza inversa este cel mai adecvat procedeu de obtinere al apei pure, concurand cu distilarea pentru obtinerea aceluiasi grad inalt de puritate, fiind totodata si unul dintre procesele de purificare al apei cel mai des intalnite in lume. Datorita puritatii sale,  nu intamplator osmoza inversa a fost denumita ¨apa moarta¨. Astfel, apa obtinuta prin aceasta tehnologie este foarte curata si benefica pentru organism.

Procesul osmozei inverse functioneaza si pentru indepartarea sarii din apa, concentratiilor de lichide ca sucurile si laptele, fiind recomandata si in cazul dializei renale.

Avantaje sisteme osmoza inversa

Osmoza inversa poate elimina in mod eficient si stabil saruri dizolvate, substante organice dizolvate (chimicale agricole), si micro particule fine (germeni vii, germeni morti, etc.) din apa. Mai mult, osmoza inversa pastreaza apa la evaporare, ceea ce face tehnica de separare sa necesite un consum de energie mai mic.

In ceea ce priveste echipamentele, acestea pot fi aranjate astfel incat sa ofere eficienta spatiului. Cu alte cuvinte, spatiul necesar pentru instalare poate fi minimalizat. In plus, osmoza inversa nu este un procedeu complex, ba din contra, el poate fi usor de utilizat, iar intretinerea este simpla. Un alt avantaj al sistemelor de osmoza inversa se refera la claritatea si gustul deosebit al apei.

Proaquapure – Sisteme osmoza inversa inovatoare

Proaquapure distribuie sisteme osmoza inversa pentru filtrarea fina a apelor provenite din sol sau din retelele publice, ce pot fi dimensionate diferit, astfel incat sa ofere solutia potrivita pentru debite de la 100 de litri pe zi pana la 100.000 de litri pe zi.

Din catalogul de produse Proaquapure poti opta pentru sisteme de filtre pentru uz casnic si pentru instalatori, filtre standard, filtre Big Blue si filtre industriale de tip MM/GAC, BIRM sau WP, din polipropilena sau inox. Toate aceste modele retin impuritatile din apa cu o performanta maxima, si o finete de filtrare de la 100 microni pana la 1 micron. In functie de necesitati, sistemele de osmoza inversa pot fi prevazute cu lampi ultraviolete sau cu aparate de control a calitatii apei.

Proaquapure distribuie produse din categoriile: epurare, dezinfectie apa, dedurizare, sisteme de filtrare sedimente si sisteme de utilizare a apei pluviale in toata tara, prin toate canalele de distributie sau prin intermediul societatilor de retail/distributie locala.

Pentru a consulta oferta Proaquapure si pentru a achizitiona sisteme osmoza inversa performante, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.