Sisteme performante de termocolat, numai cu Senior Tex!

Sisteme performante de termocolatat numai cu Senior TexCauti o firma care sa iti ofere prese de termocolat ce iti sunt strict necesare pentru buna desfasurare a afacerii tale si inca nu ai gasit ceva potrivit planurilor tale? Senior Tex din Bucuresti ar putea fi raspunsul la toate intrebarile tale. Aceasta firma iti ofera prese de termocolat la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Masinile de termocolat sunt cele mai folosite instalatii pentru realizarea imbinarilor prin lipire in industria confectiilor. Acest lucru se datoreaza productivitatii marite, dar si a calitatii superioare a asamblarilor, avantaj care este asigurat de principiul continuu de functionare. Masinile de termocolat permit o alimentare si o lipire in flux, fara intreruperi, a unor suprafete mari de subansambluri pe unitatea de timp, intregul proces fiind controlat de un sistem computerizat.

Constructiv, aceste masini se compun din:

– sistem de transport;
– sistem de incalzire;
– sistem de presare;
– panou de control si de comanda.

In industria confectiilor textile, lipirea se utilizeaza in special la termo lipirea pieptilor, atat in ceea ce priveste fixarea insertiei pe toata suprafata, cat si pentru realizarea diferitelor tipuri de plastroane sau altor ansamble de imbracaminte. La confectionarea sacourilor sau a paltoanelor se utilizeaza diferite tipuri de materiale intercalate pentru mentinerea formei plastice.

Domeniul de aplicabilitate al acestei tehnologii s-a extins datorita urmatoarelor avantaje:

– inlocuirea cusaturilor ascunse la canturi, tiv;
– inlocuirea cusaturilor ascunse la produse captusite;
– inlocuirea fixarii cusaturii interioare;
– fixarea prin lipire a elementelor de ornament.

Caracteristicile preselor de termocolat:

– controlul digital pentru toate instrumentele;
– controlul electronic al temperaturii;
– deschidere pe o parte;
– curata sistemul in interiorul si exterioriul benzii;
– prezinta banda continua rezistenta;
– adaptabilitate ridicata in orice folosire;
– consum redus de curent;
– dimensiuni foarte mici;
– nu necesita instalatie de aer comprimat;
– sistem dublu de incalzire cu preincalzire;
– sistemul de presiune cu selectie “exterioara” a mecanismului de imbinare delicata;
– curata sistemul in interiorul si exteriorul masinii;
– controlul masinii de imbinare prin sistemul PLC.

Presele de termocolat sunt foarte importante in industria textilelor deoarece acestea netezesc si calca tesaturile fara niciun efort, oferindu-le acestora o calitate superioara, fara Sisteme performante de termocolatat numai cu Senior Tex1cute. Firma Senior Tex din Bucuresti iti pune la dispozitie o multitudine de utilaje si piese de schimb de calitate, la preturi foarte avantajoase. Achizitionand presele de termocolat comercializate de aceasta firma de renume, iti vei asigura o productivitate ridicata a productiei pentru materialele obisnuite, dar si pentru cele delicate. Operatiunea de termocolare se va desfasura cu finete, datorita randamentului superior pe care il ofera aceste utilaje, dar si datorita utilizarii lor simple. Presele de termocolat au o durata mare de folosinta, sunt fiabile, sunt rezistente la uzura, si au un design compact si robust.

Senior Tex iti pune la dispozitie unele dintre cele mai bune produse existente pe piata, la un raport calitate-pret excelent. Apeland la produsele comercializate de aceasta firma vei beneficia de o productivitate sporita a afacerii tale si de o marire a cifrei de afaceri.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege prese termocolat Senior Tex. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Senior Tex? Suna la numerele 0212-555.666 si 0722156.550.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.