S&M Stemi Clean Ofera Produse Cosmetica Auto Pentru O Masina ca Noua

Pentru a avea o amsina bine intretinuta trebuie sa folosesti produse cosmetic auto de cea mai buna calitate. Compania S&M STEMI CLEAN este deja cunoscuta pe piata din Romania ca fiind un distribuitor al produselor de cosmetica auto marca AutoMagic, produse de compania americana Auto Wax Company.

Produsele AutoMagic pot fi folosite atat pentru intretinerea, cat si pentru reconditionarea autovehiculelor. Este o gama completa de produse de cosmetica auto pentru cosmetizarea interiorului si al exteriorului masinii. Cu mai bine de care 40 de ani experienta in domeniu al companiei americana Auto Wax Company, poti fi sigur ca faci alegerea corecta cand vine vorba de produse cosmetica auto.

Produse cosmetic auto oferite de S&M Stemi Clean:

  • Ceruri, polish-uri (preturi intre 58 si 271 lei)
  • Revitalizatoare si protectoare (preturi intre 62 si 291 lei)
  • Degresanti si sampoane (preturi intre 75 si 370 lei)
  • Detergenti (preturi intre 37 si 177 lei)
  • Solventi si diluanti (preturi de la 144la 152 lei)
  • Articole speciale (preturi de la 31 la 461 lei)
  • Lacuri si vopsele (preturi de la 39 la 390 lei)
  • Odorizanti (82 lei )
  • Accesorii cosmetice (preturi de la 10 la 167 lei)

Toate produsele de cosmetica auto comercializate sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si sunt verificate in continuu de catre producator, incepand cu materialele de baza si pana la produsele finale. Compania dispune de o retea de distributie si un depozit propriu, astfel ca poate asigura distribuirea rapida a produselor si in cantitatile dorite.

De ce sa alegi firma S&M Stemi Clean?

Firma beneficiaza de cunostinte si experienta necesare pentru a satisface si cei mai exigenti clienti. Pe langa asta, ofera produse si utilaje profesionale la preturi competitive prin oferta de solutii la cheie si servicii de aprovizionare, intretinere si post-garantie de la acelasi furnizor, asigurand astfel servicii de calitate clientilor sai si cresterea cifrei de afaceri.

Pentru fiecare client care doreste un serviciu de cosmetica auto este foarte important rezultatul final, de aceea firma S&M Stemi Clean foloseste doar produse profesionale si personal cu experienta in domeniu, ambele impreuna asigurand cheia succesului afacerii companiei.

Misiunea firmei S&M STEMI CLEAN este sa devina lider pe piata nationala ca distribuitor de utilaje spalatorii, produse profesionale pentru spalatoriile auto, accesorii si cosmetica auto, cat si ca prestator de servicii complete de proiectare, instalare si intretinere pentru echipamentele comercializate.

S&M Stemi Clean va sta la dispozitie cu mai multe informatii despre produse cosmetica auto profesionale si despre cele mai bune metode pentru a va mentine masina ca noua. Nu ezitati sa vizitati magazinul online al firmei, unde puteti gasi detalii despre cosmetica auto, produse de curatenie si utilaje pentru vulcanizazre si spalatorii. Apelati cu incredere la echipa de profesionisti ai firmei S&M Stemi Clean si masina dumneavostra va arata ca noua in cel mai scurt timp si la preturi accesibile. Masina este ca o carte de vizita, ce spune totul despre proprietar. Ai grija de masina ta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.