Snagov Prod-Cosuri rachita, din pasiune pentru frumos!

cosuri rachitaIubesti florile si vrei sa le pui in valoare cu ajutorul unui element surpriza? Alege cosuri rachita si bucura-te de frumusetea unui aranjament floral, 100% natural. Te pasioneaza obiectele traditionale si cele rustice? Decoreaza-ti caminu cu zeci de cosuri rachita in toate camerele, de la bucatarie la living si vezi diferenta!

Practice si deosebit de frumoase, cosurile din rachita pot fi utilizate cu succes atat in depozitarea corecta a produselor de panificatie si patiserie, cat si in depozitarea rufelor sau in crearea unui decor de inspiratie rustica! Indiferent in ce scop sunt folosite, cosurile din rachita asigura un aer aparte incaperilor, fiind totodata utile in numeroase aplicatii casnice.

Pentru cosuri rachita in zeci de variante si la preturi atractive, consulta oferta unuia dintre cei mai cunoscuti producatori in domeniu: Snagov Prod. Cu o experienta de peste 20 de ani in confectionarea si comercializarea mobilierului din rachita, Snagov Prod este o garantie a bunului gust.

Din oferta firmei poti opta pentru cosuri rachita impletite de mana, cusuri rachita rufe, cosuri rachita cadouri, cosuri rachita panificatie, cosuri rachita copii, cosuri rachita picnic, cosuri  rachita pentru biciclete, cosuri rachita pentru animale, etc.

Cosuri rachita-Solutii spectaculoase de depozitare si decor!

Detaliile sunt cele care conteaza! Este valabil si in cazul amenajarilor. Poti obtine amenajari spectaculoase cu ajutorul unui mic ¨artificiu¨ estetic. Daca solutia vizata este si una practica, atunci obtii maximum de puncte! Afla ca o incapere banala poate prinde contur si ¨personalitate¨ prin intermediul unor cosuri rachita.

Cosuri rachita- un produs , zeci de alternativecosuri rachita

Cosurile din rachita sunt ideale nu doar atunci cand vine vorba de picnicuri. Bineinteles, poti pastra bucatele proaspete in timp ce te afli la iarba-verde insa, la fel de bine poti utiliza cosul din rachita pentru acasa, la depozitarea diverselor produse alimentare. Spre exemplu, reunta sa depozitezi painea in ambalajul propriu si pastreaza-o in cele mai bune conditii intr-un cos de rachita cu sau fara capac.

Cosul din rachita reprezinta o solutie foarte practica si in depozitarea rufelor. Astfel, adauga un element deosebit de decor si foarte practic. Cosul din rachita nu trebuie sa lipseasca nici din amenajarea gradinii. Poti aseza cateva ghivece cu flori sau poti concepe un aranjament floral unic. De asemenea, cosul din rachita este util si in transportul diferitelor produse, mai ales daca te deplasezi pe bicicleta.

Unele dintre cele mai apreciate si in voga cadouri sunt cosurile cadou. Practic, asezi in cosul de rachita o combinatie delicioasa de dulciuri sau bauturi fine si oferi cosul cadou unei persoane dragi.

Snagov Prod-De peste 20 de ani AS in cosuri rachita!

Daca vrei sa ai garantia unor produse unice, impletite impecabil si cu o estetica de inalta clasa, apeleaza la Snagov Prod si alege din gama impresionanta de cosuri rachita. Confectionarea cosurilor se executa cu mare grija pentru detalii, astfel ca rezultatul impresioneaza nu doar prin design ci si prin rezistenta desavarsita!

Snagov Prod executa cosuri rachita cu diverse dimensiuni si culori, clientii avand posibilitatea de a alege intre varianta natur sau varianta in culori interesante! Cosurile au la baza rachita rosie, verde sau rachita americana si pot fi prevazute cu toarte, in functie de utilizarea pe care o vor avea.

Modul de realizare al cosurilor difera, partea superioara putand fi compacta sau poate avea spatii mai mari pentru vizibilitate in interiorul cosului.

Pentru cosuri rachita in gama completa si la preturi excelente acceseaza www.cosuri-rachita.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.