Solar Watts-Expertul corpurilor de iluminat

Becuri-auto-cu-led-uri-qbn1dIndiferent de anul de fabricatie ori de caii putere de care dispune, orice automobil se confrunta cu acceasi problema: becuri arse ce necesita schimbari periodice. Pentru toti cei care s-au saturat de becuri ineficiente, exista o alternativa: becuri auto cu led-uri, cele care imbina aspectul estetic cu rezistenta, intensitatea luminoasa si consumul redus de energie. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de becuri auto cu led-uri, solutia vine de la Solar Watts, companie ce activeaza in domeniul producerii, importului, distribuirii si montarii de panouri solare si corpuri de iluminat in vederea furnizarii energiei electrice.

Becurile auto cu led-uri – Eficienta, rezistenta, calitate si durabilitate

Devenite tot mai populare in randul celor care doresc eficienta, durabilitate si economie, becurile cu LED se dovedesc a fi o investitie optima pe termen lung. Dar ce sunt si ce presupun cu adevarat aceste dispozitive? Ei bine, led-ul este o sursa de lumina mica, de cele mai multe ori insotita de un circuit electric ce permite modularea formei radiatiei luminoase, culoarea luminii emise depinzand de compozitia si de starea materialului semiconductor folosit. Dincolo de toate aceste descrieri, un lucru este cert: popularitatea led-urilor se datoreaza numarului mare de avantaje pe care le ofera utilizatorilor. In primul rand, led-urile consuma cu pana la 80% mai putina energie decat becurile incandescente, inlocuind cu succes chiar si cele mai puternice becuri economice. In al doilea rand, led-urile au o durata lunga de viata, de minim 50.000 de ore, fiind deosebit de rezistente la socuri si vibratii. In plus, becurile LED nu au in compozitia lor mercur, plumb sau emisii de radiatii UV, si mai mult decat atat, nu se incalzesc, fiind utilizate atat pentru iluminarea locuintelor, cat si in conditii mai dure, ca faruri pentru autovehicule. Pe scurt, dispozitivele care folosesc led-uri sunt o alternativa moderna ce ofera lumina de o calitate mai buna si consuma mai putin comparativ cu restul becurilor.

Datorita acestor beneficii, inlocuirea clasicelor becuri auto cu cele led este o decizie corecta, cu efecte imediat vizibile:

– consum redus de energie si implicit de combustibil

– o durata mare de functionare, cu pana la 50.000 de ore mai mult

– iluminare instantanee la putere maxima

– culoare intensa bine definita

– rezistenta la socuri mecanice si vibratii

Solar Watts-Profesionalism si diversitate

Solar Watts vine in sprijinul clientilor cu o gama bogata de becuri auto cu led disponibile in mai multe categorii in functie de diametru, suportul lampii, unghi, putere, utilizare si culoare. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ca masina ta sa se remarce printr-o lumina cu mult mai intensa, inlocuieste becurile clasice cu cele led. Pe langa design, punctezi astfel si la capitolul rezistenta si durabilitate, nemaifiind necesar schimbul acestora la perioade scurte de timp. In plus, Solar Watts iti ofera posibilitatea achizitionarii acestor dispozitive inovatoare de inalta calitate la preturi atractive.

In urma celor 5 ani de activitate pe piata de profil, Solar Watts a dezvoltat un portofoliu bogat de produse, printre care se numara: aplice de tavan cu led-uri, becuri bulb cu led-uri, becuri corn cu led-uri, benzi cu led-uri, controlere si variatoare, corpuri de iluminat piscine, iluminat comercial cu led-uri, lampi incastrabile si lapi industriale cu led-uri, lampi stradale cu led-uri, panouri, module, lampi pentru tunel cu led-uri, precum si multe altele. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.