Solar Watts – Iluminatul cu led-uri mai bun!

1360449352_solar-wattsCorpurile de iluminat cu led reprezinta o revolutie in domeniu, asigurand un consum cu pana la 80% mai mic, promovand in acelasi timp protejarea mediului inconjurator. Tehnologia ofera corpuri de iluminat, bazate pe diode led, care nu numai ca dau o lumina naturala, dar emit o lumina aproape fiziologica, cu rezultate spectaculoase in ceea ce priveste economia la electricitate, dar si ca atmosfera per ansamblu. Fie ca ai o societate cu birouri, un bar, un club, un magazin cu vitrine, o cladire, un teren pe care il doresti iluminat la cea mai buna calitate si cu cele mai mici preturi la factura de electricitate, sau pur si simplu vrei sa iti dotezi locuinta cu cele mai eficiente sisteme de iluminat, fie ca doresti iluminat exterior cu leduri pentru parcari, terenuri de sport, Solar Watts iti ofera tot ce ai nevoie in materie de iluminat cu led-uri.

 Corpurile de iluminat cu led sunt de o calitate net superioara sistemelor actuale de iluminat cu becuri incandescente sau neoane fluorescente si sunt de pana la 80% mai economice, miscorand chiar si de la 10 ori factura la energie electrica. Mai mult, durata de viata a componentelor si sistemelor de iluminat bazate pe tehnologia led depaseste cu usurinta 50.000 de ore, fiind astfel o solutie viabila si pragmatica pentru iluminat atat casnic, cat si la scara mare. Practic, becurile cu led nu se vor defecta pe durata vietii. Corpurile de iluminat cu led-uri nu emit ultraviolete, nu afecteaza vederea pe termen lung si nu se incalzesc. In plus, lumina este de o calitate mai buna, fiziologica intrucat calmeaza psihicul uman, iar aplicatiile sunt extrem de variate de la sali de operatie pana la iluminat ambiental. Preturile acestor produse sunt din ce in ce mai accesibile si sunt considerate surse nepoluante de lumina, astfel ca nu afecteaza mediul, asa cum se intampla in mod prezent cu sursele clasice de iluminat. Mai mult, corpurile de iluminat Solar Watts sunt usor de montat, rezista la apa si caldura, dar si la vibratii si socuri.

 Cu sediul in Braila, Solar Watts se ocupa de producerea, importul, distributia si montarea de panouri solare si corpuri de iluminat in vederea furnizarii energiei electrice. In cazul in care doresti sa utilizezi sisteme eficiente, care sa duca la scaderea platii la energie electrica, societatea iti pune la dispozitie o gama ampla de produse, corpuri de iluminat pe baza de led, aplice cu leduri, becuri cu leduri, lampi industriale cu leduri si spoturi cu leduri cu un consum redus. Societatea promoveaza protejarea mediului inconjurator furnizand clientilor produse de inalta calitate.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite si, in special, despre corpurile de iluminat cu led oferite de Solar Watts acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Gama de produse este variata, produsele fiind de diferite dimensiuni, variind atat fluxul luminos, cat si puterea si culoarea luminii. Pentru a consulta oferta completa, nu ezita sa contactezi specialistii Solar Watts. Beneficiaza de corpurile de iluminat Solar Watts pentru a scadea factura la energie electrica si pentru costuri de mentenanta reduse.

 Datele de contact ale firmei Solar Watts

Adresa firmei: Str. Dorobantilor, Nr. 623, Bl.7, Braila

Telefon: 0721 381 949

Email: office@solarwatts.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.