Solarii pentru gradina cu Phoenix Spor Construct!

8078ad6d7ae57f3cf5bee5c975586c3bPentru cei care sunt profesionisti in domeniu si cultiva in mod constant legume, cat si pentru cei care doresc sa aiba legume proaspete cat mai mult timp la ei acasa, Phoenix Spor Construct le ofera solarii de diferite dimensiuni. Aceste solarii au rolul de a proteja recolta de intemperii un timp indelungat. Solariile oferite de aceasta companie renumita in domeniu sunt solutiile ideale pentru necesitatile tale, fiind solutii complete, la cheie. In acest fel, de la proiectare si pana la realizarea si montarea acestora in gradina beneficiarului, Phoenix Spor Construct ofera tot ce ai nevoie.

Prin intrebuintarea unor solarii de calitate confectionate din materii prime bune, vei avea cele mai bune recolte din zona. Independent de soiul de legume pe care il vei planta, Phoenix Spor Construct iti realizeaza solariile solicitate si ofera si consultanta specializata in domeniu pentru solarii adecvate nevoilor tale. Echipa firmei ia in considerare exigentele clientilor si destinatia fiecarui produs. Materiile prime de calitate din care sunt confectionate produsele sunt oferite de furnizori renumiti. Mai mult, solariile oferite sunt echipate corespunzator si confectionate dupa necesitatile tale.

Solarii la cheie!

Faptul ca ai solarii la cheie inseamna ca acestea vor fi livrate la tine acasa in cel mai scurt timp de expertii firmei, indiferent de localizarea ta pe harta. Si in plus, ei vor monta componentele pentru a putea incepe procesul de cultivare oricand doresti. Solariile sunt in forma de tunel, izolate corespunzator si concepute pentru a obtine o productie de ciuperci si legume cat mai mare. Grindina, ploile, vantul puternic si alte intemperii nu vor avea niciun efect asupra recoltei si legumelor tale, astfel ca vei obtine cele mai bogate recolte din regiune. Produsele raspund cu succes exigentelor clientilor, fie ca sunt profesionisti in domeniu sau nu. Solariile sunt caracterizate prin rezistenta si durabilitate, fiind tratate cu diferite substante impotriva coroziunii pentru o protectie sporita.

Fara existenta unei fundatii, solariile pot fi montate pe sol, stand sprijinite cu ajutorul unor picioruse. Solariile sunt confectionate din arcuri cu tevi duble care formeaza acoperisul, avand dispuse doua randuri de folii. Folia interioara impiedica condensul, in timp ce folia din exterior este tratata impotriva razelor IR si UV. Gratie modului de proiectare, produsele sunt confectionate pentru a rezista la conditii si fenomene meteo variate. Ele au si avantajul de a putea fi montate si demontate cu usurinta dintr-un loc in altul. Printre dotarile acestor solarii se numara: panouri de racire, ventilatoarele si tuburile de neon care au lumina rece.

De ce Phoenix Spor Construct?

Un prim argument ar fi implicarea, seriozitatea si profesionalismul de care compania da dovada la fiecare colaborare. Apoi, solutiile oferite sunt complete, la cheie pana la montarea produselor in propria ta gradina. In acest fel, ai solutii ingenioase si moderne de cultivare a legumelor si ciupercilor la tine acasa in cele mai bune conditii, acestea fiind ferite cu succes impotriva intemperiilor de orice fel. Comanda acum solarii de la Phoenix Spor Construct si poti fi sigur ca legumele tale vor si cele mai gustoase!

 

Datele de contact ale firmei Phoenix Spor Construct

Adresa firmei: Fosta ferma de nutrii, Carani

Telefon: 0720 197 137

Email: office@solariilegume.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.