Solutii complete de securitate si siguranta cu Helinick

Cauti solutiile de securitate si siguranta create special pentru tine? Chiar si cele mai performante echipamente pot da gres, daca sistemul de alimentare nu este construit corespunzator! Afla care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca un sistem de electroalimentare si cine este cel mai in masura sa il proiecteze si execute in Bucuresti!

sisteme de electroalimentare helinick

Infrastructura de alimentare a unui sistem ori solutie de securitate si siguranta pune bazele unei functionari optime. Sistemele de electroalimentare trebuie sa fie compatibile cu toate cerintele echipamentelor, daca iti doresti sa beneficiezi cu adevarat de avantajele acestora si de un maxim de siguranta.

Care sunt aceste sisteme si ce conditii trebuie sa indeplineasca?

Sistemele de electroalimentare pentru solutii precum: sisteme de detectie efractie, control acces, televiziune cu circuit inchis, detectie perimetrala, anti-furt, detectie si semnalizare incendiu, sonorizare si adresare publica trebuie sa se conformeze la diverse capacitati de furnizare si de transmitere a energiei electrice. Fiecare sistem pe care il detii sau pe care planuiesti sa il utilizezi in compania ta are proprietati si necesitati diferite, iar alimentarea lui cu energie electrica este diferita si in functie de aria de cuprindere.

Asadar, daca detii o companie de mari dimensiuni, in care trebuie folosite sisteme integrate de securitate si siguranta, cu mai multe functii, implicit sistemul de electroalimentare va necesita o capacitate mai mare de furnizare de curent electric, pentru a acoperi toata gama de echipamente si solutii instalate. Apoi, acesta trebuie proiectat si montat in conditii de maxima fiabilitate, cu echipamente ce pot fi operate neintrerupt si care asigura surplusul de informatie necesar sistemelor de securitate si siguranta.

Un sistem de electroalimentare face parte din infrastructura solutiilor despre care vorbim. El poate fi reprezentat prin echipamente de curent continuu, precum redresoare, incarcatoare, controlere, sau prin surse de alimentare ce nu pot fi intrerupte, adica UPS-uri (Uninterruptible power supply) monofazate, trifazate si modulare. Alte componente ale sistemului pot fi invertoarele, grupurile electrogene si acumulatorii stationari.

Cea mai importanta conditie pe care un astfel de sistem trebuie sa o indeplineasca este posibilitatea de a alimenta in permanenta cu energie electrica sistemele de securitate, intr-un mod adaptat la solicitarile fiecarei situatii in parte. Caderile de tensiune trebuie evitate si orice risc de intrerupere trebuie anulat prin crearea unor solutii de back-up care sa actioneze instant.

Pentru a indeplini aceasta conditie si pentru a fi utilizate componentele potrivite, cu capacitatile si operabilitatea potrivita, sistemele de electroalimentare sunt furnizate in general de aceeasi companie care furnizeaza si sistemele de securitate si siguranta. In Bucuresti, aceasta companie este Helinick, specializata in crearea de solutii personalizate si complete pentru persoanele juridice, dar si fizice.

Serviciile societatii includ atat analiza de risc si proiectare, cat si partea de executie si implementare. Dupa proiectarea solutiilor optime, sunt gasite cele mai bune variante de sisteme de electroalimentare, care corespund tuturor cerintelor amintite si asigura fiabilitatea in functionare. Acestea nu doar asigura o functionare in cele mai bune conditii, ci si cresc durata de viata a sistemelor, pentru ca nu mai sunt necesare atatea reporniri, resetari sau alte operatiuni ocazionate de caderile de curent electric sau fluctuatiile in alimentare.

Helinick are o experienta ce depaseste 20 de ani in acest domeniu, fiind o companie independenta, ce are libertatea de a selecta cele mai bune tehnologii pentru tine. Alege cea mai buna varianta pentru sistemele de electroalimentare, apeland la solutii complete de securitate si siguranta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.