Solutii de iluminat inteligente de la Solar Watts

1369819570_smart-integrated-solar-street-lightStiai ca lumina solara, aceasta sursa naturala inepuizabila, poate fi folosita pentru beneficiul nostru, al umanitatii, prin transformarea ei in curent electric, caldura, lumina sau apa calda? Si pentru ca omul este de felul lui ingenios si ii place sa utilizeze tot ce ii da natura pentru a obtine tot ce este mai bun in folosul sau, a inventat lampile stradale fotovoltaice care sunt un ajutor extraordinar in iluminarea publica a marilor orase. De unde poti face si tu rost de astfel de lampi stradale ce folosesc lumina soarelui pentru a produce lumina pe timp de noapte?

Solar Watts este raspunsul tau la aceasta problema. La fel cum ii spune si denumirea, compania utilizeaza soarele ca un aliat pentru a produce watti, foarte multi watti, care sunt unitatea de masura pentru putere si exprima de fapt cantitatea de energie transferata in unitatea de timp.

De ce sa alegi Solar Wattas? Deoarece aceasta companie are experienta necesara in domeniu si pentru ca-ti poate procura, dar si monta, panouri solare sau diverse corpuri de iluminat, ce au ca scop furnizarea de energie electrica.

Pentru majoritatea oamenilor, care se limiteaza la un anumit buget, Solar Watts propune iluminatul cu leduri, care le va scadea factura la curent, si care totodata este si mai eficient, avand si o durata foarte mare de viata. Dar daca dispui de ceva buget si vrei sa-l investesti, poti opta pentru panourile solare fotovoltaice.

Ia si tu legatura cu Solar Watts si fii in rand cu lumea cand vine vorba de protejarea mediului inconjurator, caci solutiile pe care Solar Watts ti  le propune sunt eco friendly!

Marile orase nu dorm niciodata noaptea, ele folosesc lumina de la Solar Watts

Pentru ca soarele este o sursa de energie care nu se va epuiza niciodata, ar fi si pacat sa nu o utilizam. Pe deasupra, aceasta sursa de energie nici nu polueaza mediul inconjurator si, astfel,  impuscam doi iepuri dintr-o lovitura. Omul s-a gandit cum sa capteze aceasta energie si a inventat panourile fotovoltaice. Acestea transforma energia solara in energie electrica.

Daca initial aceste panouri se foloseau doar in zonele in care nu exista nicio alta sursa de curent electric, acum ele sunt folosite la scara larga, de la locuintele oamenilor pana la iluminatul stradal in marile orase. Aceasta din urma descoperire este pur si simplu fenomenala din punctul multora de vedere. Astfel, s-au creat stalpi pe care sunt amplasate lampi stradale fotovoltaice all in one. In acest mod, seara de seara, marile orase stralucesc utilizand chiar lumina din timpul zilei.

Despre avantaje aproape ca nici nu mai are rost sa vorbim, caci sunt de la sine inteles. Poate ca in prima faza se investeste ceva in tot echipamentul, dar apoi iti vei amortiza investitia in aproximativ 3 luni de zile! Iar apoi economia la curent se face in mod constant.

Ce te faci cand nu exista soare si ziua este innorata? Nu este nicio problema. Lampile stradale cu panouri fotovoltaice au capacitatea de a inmagazina energia si in acest mod ea iti va fi furnizata si in astfel de zile.

Solar Watts – raspunsul tau la multe intrebari

Nu stii la cine sa apelezi pentru astfel de lampi stradale? La Solar Watts, care te va ajuta cu cea mai mare bucurie sa pui in functiune aceasta bijuterie a civilizatiei moderne.

Fii si tu eco, alege Solar Watts!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.