Sonnek Engineering – Solutii in tratarea apelor reziduale!

Sisteme-de-epurare-a-apelor-SibiuIn cazul in care locuiti intr-o zona care nu beneficiaza de o retea de canalizare si sunteti o persoana procupata de calitatea mediului, un investitor interesat sa va conformati standardelor de mediu sau un gospodar dornic sa asigure familiei sale un nivel sporit de confort si igiena, cu un consum rational de apa, energie, efort si bani, solutia pe care o cautati o gasiti la Sonnek Engineering. Firma din Austria, care are o filiala si la Sibiu, va pune la dispozitie sisteme de epurare a apelor si solutii generale pentru aprovizionare cu apa. Datorita nivelului tehnologic actual si experientei acumulate de personalul de care dispune, aceasta firma va ofera echipamente si solutii cu un excelent raport performanta / cost.

In contextul actual al dezvoltarii industriei si al cerintelor impuse de Uniunea Europeana, au fost constatate o serie de probleme legate de partea de epurare si evacuare a apelor uzate rezultate din diverse ramuri industriale (prelucrare carne, conserve din fructe si legume, abatoare, fabrici de prelucrare a laptelui, etc.). Pentru solutionarea acestor probleme, Sonnek Engineering ofera o gama diversificata de echipamente sub forma statiilor de epurare de diferite capacitati. Statiile sunt dimensionate in functie de parametrii de calitate ai fluentului si de cantitatea de apa uzata ce se doreste a fi epurata.

Construirea de statii de epurare necesita expertiza vasta in domenii specifice. In calitate de contractor general, firma austriaca aplica solutiile cele mai indicate menite sa va rezolve problema specifica. Puteti beneficia de o gama completa de servicii, incepand cu partea de inginerie si pana la lansarea proiectului. Sistemele de epurare Sonnek Engineering cuprind statii pentru pomparea apelor reziduale, statii de pompare containerizate si statii de crestere a presiunii apelor reziduale.

Tratarea apei printr-o tehnologie descentralizata, cum sunt statiile de tratare a apelor reziduale, este cautata in toata lumea. Sistemele Sonnek Engineering permit statiilor pentru apa si apa reziduala sa fie montate intr-un mod flexibil. Comparativ cu solutiile clasice si centralizate ale structurilor mixte, solutiile decentralizate modulare pentru tratarea apei ofera avantaje in ceea ce priveste costurile, flexibilitatea si viteza implementarii. Elementele acestor sisteme de epurare permit continuarea cu usurinta a diferitelor etape din procesul de tratare a apei si a apei reziduale.

Avantajele sunt clare: in comparatie cu modelele conventionale de tratare, solutiile de tratare Sonnek Engineering se pot implementa semnificativ mai rapid și la costuri mult mai mici. Ele se pot adapta foarte usor diverselor conditii operationale. Acolo unde e necesar, pot fi mutate in alte spatii operationale.

Unde se aplica sistemele de epurare Sonnek Engineering ?

– in tratamentul primar al apelor reziduale urbane

– in pretratamentul apelor reziduale industriale, pentru eliminarea materiilor grosiere care rezulta in industria hartiei, industria textila, industria pielariei, industria de conserve, abatoare, procesare a laptelui, spalatorii de cisterne, etc.

Specializata in domeniul tehnicii fluidelor, Sonnek Engineering, o firma austriaca infiintata in urma cu peste 80 de ani, este astazi un furnizor de produse pentru aplicatii complexe in domeniul tehnicii de transport a fluidelor – pompe si sisteme de pompare. De asemenea, compania activeaza in domeniul constructiilor de instalatii prin intermediul unor echipei specializate de ingineri, oferind solutii complete ce includ sisteme de control automatizat, montare, documentare si punere in functiune.

Date de contact:

Str. Faurului Nr. 9, Sibiu, Sibiu

Telefon: 0369 429 900

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.