Sonorizarea face diferenta la un eveniment

Un eveniment trebuie sa fie pentru oricine un moment memorabil, un moment care sa dainuie in timp, o clipa care sa fie tinuta minte ca o eternitate, o secunda care sa fie traita la maxim si o traire suprema care merita tratata ca atare. Evenimentul trebuie sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun, de la o locatie de vis pana la ornamente adecvate momentului si sonorizari de calitate. Indiferent ca vorbim de o petrecere pentru copii, de o casatorie de argint, de un Sunet 4botez, de o nunta sau de o petrecere de inagurare a unei firme, totul trebuie sa fie de vis si conform cu caracterul petrecerii. De la aranjamentul locatiei pana la scaunele si mesele pe care vor sta licorile si aperitivele delicioase. Evenimentul, indiferent de natura lui trebuie sa ramana in mintea participantilor, ca unul memorabil, unul despre care sa se vorbeasca si peste ani, daca este posibil. Si pentru acest lucru este nevoie si de o sonorizare de calitate, astfel incat sunetul muzicii sa se simta pana maduva oaselor la adevarata lui valoare. Ce poate fi mai frumos decat o muzica care rasuna in boxe, o muzica care se iti faca parul sa ti se ridice de pe maini!

Pentru a face din evenimentul tau o petrecere de neuitat cu multa clasa si care sa emane un rafinament subtil si o sensibilitate copilareasca, este nevoie de multa rabdare, atentie si de un plan “de bataie” foarte bine pus la punct. Sunet 1Gama de echipamente necesara desfasurarii unui eveniment, fie in public, fie intr-un mediu privat, trebuie sa contina urmatoarele:

  • boxe active;
  • boxe pasive;
  • amplificatoare profesionale;
  • mixere;
  • microfoane cu fir si wireless, care  trebuie sa aiba efecte diverse de voce;
  • sisteme de operare ale cd-urilor;
  • incinte acustice.

O echipa de tehnicieni care sa se asigure in permanenta ca echipamentele de sonorizare functioneaza ca la carte pe Sunet 3durata desfasurarii evenimentului, este absolut necesara, pentru a putea inlocui imediat echipamentul defect cu unul nou si astfel evenimentul nostru sa nu aiba de suferit. De asemenea avem nevoie si de niste DJ cu experienta, care sa ne asigure fondul sonor pe toata durata petrecerii si de niste ingineri de sunet care sa aiba in bagajul lor calitatea, entuziasmul  si devotamentul unui soldat care  acum pleaca pe front pentru prima data.

De la zile onomastice, botezuri, petreceri de revelion, team building-uri, petreceri private, petreceri de Craciun, evenimente corporative, toate trebuie sa aiba parte de o sonorizare de Sunet 8calitate pentru ca noi si cei de langa noi, prietenii nostri, colegii nostri de la locul de munca, cunostiintele si rudele noastre, sa se simta bine si sa savureze evenimentul asa cum trebuie, cu mult fast si cu un pahar de sampanie in mana stanga. Daca evenimentul, petrecerea noastra are loc intr-un pub, club sau intr-o discoteca, avem nevoie de MC-ii cu experienta, care sa stie sa incinga atmosfera in momentele potrivite si sa o destinda atunci cand trebuie.

Asadar, pentru ca un eveniment sa fie deosebit si fermecator este nevoie si de o sonorizare pe masura, caci sunetul face diferenta!

Cititi un alt articol interesant accesand urmatorul link: articolebiz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.