Sora & Asociatii sau cum sa alegi cel mai bun avocat achizitii publice de pe piata

avocat achizitii publice

Sora & Asociatii este una dintre putinele firme de avocatura din Romania care ofera servicii juridice complete prin birourile sale din Bucuresti, cel mai important centru financiar si industrial al Romaniei. Mai mult de atat, aceasta firma detine o serie de legaturi legale in cele mai importante centre economice din tara, cat si din Republica Moldova. Mai mult, la nivel international, aceasta companie este membra a retelei legale International Jurists, lucru care demonstreaza garantia calitatii si onestitatii serviciilor oferite. Atunci cand un client este in cautarea unui avocat achizitii publice, Sora & Asociatii este firma la care trebuie sa apeleze.

Cum alegi cel mai bun avocat achizitii publice de pe piata

Firma de avocatura Sora & Asociatii ofera clientilor sai o gama variata de servicii juridice, la preturi corecte, oferind sprijinul necesar celor care au nevoie de ajutorul unui avocat achizitii publice. Astfel, aceasta companie ajuta clientii sa parcurga toate etapele necesare procedurilor de achizitii publice, dispunand astfel de o pozitie privilegiata in cadrul acestui domeniu. Mai mult, orice avocat achizitii publice propus de Sora & Asociatii poate asista atat la redactarea si intocmirea ofertelor de participare la licitatiile publice, cat ulterior, pentru depunerea si sustinerea contestatiilor la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC). Aceasta firma pune la dispozitia persoanelor interesate un sistem de actiune rapid, cu rezultate maxime, mai ales ca orice contestatie trebuie depusa in cel mult 10 zile de cand actul vatamator savarsit de Autoritatea Contractanta a fost luat la cunostinta.

Sora & Asociatii, idei practice pentru orice avocat achizitii publice

Orice avocat achizitii publice care colaboreaza cu Sora & Asociatii cunoaste in detaliu legea achizitiilor publice, lucru care confera un avantaj demn de luat in calcul in cazul procedurilor de licitatie. Mai mult, aceasta firma de avocatura pune la dispozitie o gama variata de metode prin care orice client poate lupta impotriva actelor ilicite de procedura din cadrul licitatiei pana cand rezultatele vor fi cele scontate. Cu toate acestea, pentru o eficienta maxima, acesti avocati trebuie sa fie contactati inca din momentul in care un client se hotaraste sa participe la o licitatie publica, astfel incat acesta sa aiba de partea sa o persoana care sa cunoasca toate drepturile inca din momentul deschiderii ofertelor, atat celor personale, cat si cele ale competitorilor. Mai mult, Sora & Asociatii ofera consiliere astfel incat fiecare persoana in parte sa fie sigura ca beneficiaza de conditiile de calificare pentru a nu exista riscul eliminarii premature din licitatie.

Avocat achizitii publice cu experienta doar de la Sora & Asociatii

De ani de zile, firma de avocatura Sora & Asociatii a reusit constant sa isi ofere serviciile clientilor din toata tara, in special celor care sunt in cautarea unui avocat achizitii publice cu experienta, care sa poata face fata celor mai drastice provocari din aceasta arie de activitate in care, de multe ori, neregulile pot crea neplaceri si pot duce la pierderea unei licitatii importante care, in caz contrar, ar putea sa fie o adevarata gura de aer pentru orice companie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.