Sound Stil – Boxe profesionale active pentru evenimente de la A la Z!

boxe profesionale activeUrmeaza sa gazduiesti un eveniment important si ai nevoie de o sonorizare impecabila? Vrei ca sunetul sa fie unul de calitate? Alege sisteme de sonorizare profesionale care sa garanteze reusita evenimentului; mai exact, alege boxe profesionale active si da tonul distractiei!

Boxe profesionale pasive sau boxe profesionale active? Aceasta este intrebarea! Chiar daca ambele echipamente sunt sinonime cu performanta si sunetul impecabil, exista mici diferente care fac din boxele active un must-have pentru profesionisti. In comparatie cu boxele profesionale pasive, cele active pot lua semnal audio de la absolut orice aparat, fie ca este vorba de laptop, CD-player, computer, iPod, iPhone ori tableta, si in plus, sunt mai usor de transportat si de montat.

De unde achizitionezi boxe profesionale active? Foarte simplu: de la Sound Stil, companie cu traditie in domeniul comertului cu echipamente profesionale de lumini, audio si instrumente muzicale. Oferta Sound Stil include boxe profesionale active ideale atat pentru uz personal, cat si pentru dotarea studiourilor profesionale sau alte spatii (cluburi, sali de spectacole etc) unde se doreste un sunet de calitate.

Sound Stil iti pune la dispozitie o gama completa de boxe profesionale active, toate furnizate direct de la unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu, printre care Phonic si MAG. Dincolo de diversitate si performanta, Sound Stil vine in intampinarea ta si cu preturi excelente! Consulta oferta noastra si convinge-te!

Boxe profesionale active – Secretul pentru un sunet impecabil

Concert, petrecere privata, lansare de produs, nunta sau spectacol, toate acestea au nevoie de ingredientul secret pentru un eveniment de cinci stele: un sunet de calitate. Un astfel de sunet se obtine doar prin intermediul unor boxe profesionale, active sau pasive.

Ce este o boxa profesionala activa?

O boxa activa este boxa ce are rolul de amplificare a sunetului. Boxa de acest gen contine o statie de amplificare construita pe exact aceleasi principii ca si o statie independenta de amplificare a sunetului. Un set de boxe active este format din doua sau mai multe incinte.

Avantaje boxe profesionale active

Sistemul de boxe active poate avea functii dintre cele mai diverse, ca de exemplu mai multe intrari de microfon, reglaje independente de volum, egalizator grafic de frecvente si functie de radio cu cautarea automata.

De asemenea, un alt mare avantaj este acela ca o boxa  profesionala activa nu este dependenta de cablu pe scena intre statie si difuzor, ci doar de un cablu de alimentare.

Mai mult decat atat, o boxa activa permite un cuplaj mai bun intre amplificator si difuzor, ceea ce inseamna un sunet de calitate.

Boxe profesionale active, la super-preturi? Sound Stil!boxe profesionale active

Pentru o investitie cu adevarat avantajoasa, alege Sound Stil, furnizor de boxe profesionale active! Performante si cu un design ultra-modern, boxele active din catalogul Sound Stil sunt destinate atat utilizatorilor simpli cat si profesionistilor in sonorizare. Bazate pe o tehnologie de ultima generatie, boxele active sunt ideale oricaror evenimente si oricaror spatii, de la discoteci la sali de spectacole si de la concerte la sali de nunti.

Boxele comercializate de Sound Stil sunt disponibile pe intreg teritoriul tarii in magazinele de specialitate, firma noastra avand  reprezentanti in toate judetele.

Pentru mai multe informatii cu privire la boxe profesionale active, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.