Spatii de depozitare mobila versus metodele clasice

depozitare mobila

De cate ori nu ati fost pusi in situatia de a avea nevoie de un spatiu de depozitare mobila pentru a va putea tine in siguranta mobilierul ? Ei bine, solutia este aici, mai exact in depozitele noastre in care oferim clientilor nostri spatii de depozitare de pana la 40m3 astfel incat orice client sa isi poata tine in siguranta mobilierul valoros. In cadrul acestui articol va vom explica de ce este mult mai bine sa va depozitati mobila veche dar de valoare, fie ea sentimentala sau artistica, intr-o unitate de depozitare mobila in conditii controlate si sigure.

Pivnita ca si spatiu de depozitare mobila

De cele mai multe ori, familiile care detin diferite articole de mobilier cu o anumita valoare, depoziteaza mobilierul vechi dar valoros fie prin pivnite sau beciuri. Aceste conditii pot fie extrem de nocive pentru orice piesa de mobilier si poate duce la pierderea valorii sale artistice. De cele mai multe ori conditiile de depozitare dintr-un beci sunt departe de ceea ce am putea numi criterii minime pentru depozitare mobila in conditii minime de siguranta. Umezeala, temperatura scazuta dar si riscul de furt prezinta pericole reale.

Asadar, atunci cand vorbim despre necesitatea gasirii unui spatiu pentru depozitare mobila, majoritatea proprietarilor de articole de mobila vechi prefera sa le transporte fie in beciul casei sau al vilei, fie chiar in beciul blocului, in anexa sa. Indiferent de tipul cladirii, partea inferioara ce gazduieste beciul este gandita mai mult ca si o anexa de depozitare a alimentelor sau a obiectelor rezistente la umezeala. Depozitarea mobilierului in conditii de umezeala poate duce la deteriorarea partiala sau chiar totala a mobilei. Iar daca vorbim despre un set de fotolii exuberante, de o eleganta aparte, ce au apartinut strabunicilor si doriti sa pastrati valoarea lor ca si vechime si frumusete, trebuie in mod implicit sa aveti in vedere gasirea unui loc special de depozitare mobila.

Podul ca si zona de depozitare mobila

Un al doilea caz in care posesorii de mobilier valoros incalca cele mai elementare norme de depozitare mobila in siguranta este cel in care pur si simplu duc mobilierul in pod. Ei bine, daca in beciuri marele inamic al mobilei este umezeala, podurile ridica si ele aceasta problema, in cazul celor neizolate temeinic impotriva infiltratiilor si a umezelii. Insa, spre deosebire de spatiile speciale de depozitare mobila pe care noi le detinem, intr-un pod mobilierul se deterioreaza chiar si complet din cauza variatiilor de temperatura. Vara podul se incinge de la acoperis, urmand ca iarna umezeala si frigul sa distruga si mai mult mobila.

Ca si concluzie, deoarece in ntrendurile de amenajari interioare apare tot mai mult ideea de a combina mobilierul vechi cu cel nou, modern, pana in momentul in care va decideti ca puteti folosi vechea mobila, sa apelati la serviciul nostru de depozitare mobila. Oferim toate conditiile necesare pentru pastrarea mobilierului in conditii de temperatura si umiditate controlate, astfel incat mobilierul poate fi tinut chiar si pe termen lung fara probleme. Va asteptam pe siteul nostru, www.professionalmovers.ro pentru a afla mai multe detalii.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.