Spectrometru portabil – cei de la Spectro Service Romania iti furnizeaza echipamente eficiente!

spectro_xsortVrei sa te pui la punct cu ceea ce este mai nou in ceea ce priveste analiza spectrala? Ti-ai dori un spectrometru portabil cu care sa iti poti face treaba in domeniul stiintific in care profesezi? Cei de la Spectro Service Romania au in vedere furnizarea de echipamente pentru a-ti face treaba cu multa precizie si atentie.

Cand vine vorba de spectrometru portabil, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu cei de la Spectro Service Romania: compania este specializata in astfel de produse si iti poate garanta toate produsele si serviciile de care mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa ai nevoie. Dorind sa se plieze nevoilor si cerintelor clientilor, aceasta firma va trata cu responsabilitate oricare cerere venita din partea unui client. Devino si tu clientul lor si vei fi mai mult decat incantat!

La ce foloseste un spectrometru portabil?

Dupa cum prea bine stii, un spectrometru portabil face trimitere la un dispozitiv care se utilizeaza pentru masurarea caracteristicilor luminii pe o portiune anume din spectrul electromagnetic. Astfel de instrumente se regasesc in sectorul stiintific cum ar fi fizica, chimie, biochimie, dar si in stiinta materialor pentru identificarea lor.

Ceea ce este extrem de important in legatura cu acest spectrometru portabil tine de faptul ca ajunge sa opereze cu variate lungimi de unda cum ar fi raze X sau raze gama, raze infrarosii etc. Spectometrul isi gaseste utilitatea in laborator in vederea realizarii mai multor teste la presiune si temperaturi diferite, dar si in interiorul unui camp electric sau a unui camp magnetic.

Un spectrometru portabil este un dispozitiv cu un design compact, dimensiuni reduse si foarte simplu si usor de folosit. Totodata, optand pentru un spectrometru portabil si nu pentru cel de masa, tu il vei putea folosi atat pe teren cat si un intr-un spatiu adecvat: dispune si de o carcasa metalica rigida pentru un plus de siguranta. In componente spectrometrului, se gasesti o sursa de radiatie, un dispozitiv de detectie si analiza si o proba.

De unde iti poti achizitiona un spectrometru portabil?

Te-ar interesa un spectrometru portabil? Cele mai sigure achizitii le poti face cu cei de la Spectro Service Romania. Aceasta firma are in vedere comercializarea de echipamente de analiza spectrala Spectro Analytical Instruments, cunoscute si sub denumirea de spectrometre.

Pe langa acestea, tot de la ei mai poti achizitiona si echipamente pentru depunere in vid Leybold Optics, accesorii si consumabile aferente, piese de schimb, consumabile pentru masinii de prelucrare prin electroeroziune Charmilles Technologies.

Firma Spectro Service Romania iti va garanta si servicii in domeniu precum consultanta de specialitate in vederea unei achizitii pe masura nevoilor tale, suport tehnic pentru produsele alese, service si instruirea personalului in privinta utilizarii echipamentelor etc. Cei de Spectro Service Romania colaboreaza cu firme producatoare germane bucurandu-se de o experienta de mai bine de 20 de ani pe piata de profil.

Activitatea pe care compania Spectro Service Romania o desfasoara respecta intocmai toate standardele de calitate si normele legislative in vigoare. Imediat te vei convinge ca vei avea parte de profesionalism si seriozitate odata ce vei bate palma cu ei. Apeleaza la ei oricand este cazul si vei fi cu adevarat multumit!

Spectro Service Romania – pentru spectrometru portabil care sa corespunda nevoilor tale!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.