Star Curier – Curierat International adaptat cerintelor pietei!

star curierIn momentul in care cautati un curier pentru a expedia documente, lucruri sau alte bunuri peste hotare, va doriti ca acesta sa va ofere servicii profesionale la cele mai inalte standarde, bazate pe promptitudine si rapiditate. O firma care se inscrie cu succes in descrierea anterioara este reprezentanta de echipa de la Star Curier, o echipa tanara, dinamica si dezvoltata in acord cu tehnologia. Firma din capitala nu va ofera doar servicii, ci solutii pentru companii mici, medii sau mari, dar si pentru persoane fizice.

De la expedieri standard, speciale sau personalizate, pe plan national si international, in regim de livrare normal sau de urgenta, compania din capitala vi le ofera pe toate. Ce trebuie sa stiti despre echipa Star Curier ? In primul rand trebuie sa stiti ca acestia sunt partenerii vostri pentru servicii profesioniste de curierat rapid, la preturi accesibile. Toate aceste servicii de o calitate desavarsita va sunt puse la dispozitie inca din 2008. In aceasta jumatate de deceniu, mii de expedieri s-au materializat in sute de clienti multumiti. Profesionistii firmei se adapteaza permanent la standardele pietei si la cerintele clientilor, insa au propria directie de dezvoltare.

Concomitent cu serviciile interne de curierat, Star Curier va vine in intampinare, cu servicii profesioniste de Curierat International. Pentru a demara in conditii cat mai sigure acest proces, firma a incheiat contracte cu cele mai puternice retele internationale de profil si astfel se pot asigura servicii calitative pe orice meridian. Din gama de servicii de Curierat International, ca si in cele interne de altfel, Star Curier respecta cele mai ridicate standarde de pe piata si ramane flexibila la dorintele clientilor companiei.

Serviciul international este adaptat tuturor cerintelor care pot exista la ora actuala pe piata, fiind structurat pe doua tipuri si se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice. Serviciile de curierat international oferite de Star Curier acopera doua niveluri distincte de urgenta in cadrul Uniunii Europene:

– EXPRESS termen de livrare de 24 – 48 ore (la expedierile in UE)

– STANDARD termen de livrare de 48 – 96 ore (la expedierile in UE)

 Cu scopul declarat de a va garanta calitate si profesionalism in expedierile peste hotare, firma a incheiat parteneriate cu unele dintre cele mai puternice retele internationale de profil si astfel va poate asigura servicii calitative pe orice meridian. Printre partenerii firmei din capitala se numara: Yptta Travvel, Public Euro Consulting, Dealer Anvelope, Ingerasul Tau, Tipografia Real, Bebelusul Fitzos, Clip-Trade, Graco Romania, Machete de asamblat Revell, Sanii Copii KHW si rimele Cumparaturi. Pe langa serviciile de curierat international destinate tarilor din Uniunea Europeana, Star Courier va mai ofera servicii similiare in toate colturile lumii, singura diferenta fiind perioada de tranzit. De exemplu, daca pentru Statele Unite ale Americii sunt necesare intre o zi si 3 zile de tranzit, pentru tarile din Africa acest timp se intinde pana la 9-11 zile. In total, si aici includem si tarile europene, sunt 256 de state acoperite de serviciul externe Star Curier.

 Pe langa serviciile de curierat internationalStar Curier va mai ofera servicii competitive, constand in livrari rapide si prompte pe teritoriul Romaniei. Acestea sunt impartite in serviciile Star Clasic, Star Loco si Start Alert.

Date de contact:

E-mail: comenzi@starcurier.ro

Telefon: *9909 – Tarif normal in orice retea mobila.

Telefon: 0372-048-600

Expeditiile se preiau de luni pana vineri intre orele 11:00 – 17:00

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.