STAR Curier. Servicii de curierat rapid oriunde si oricand in Romania

STAR Curier. Servicii de curierat rapid oriunde si oricand in RomaniaGhici ghicitoarea mea, asta asa, ca sa ne descretim fruntile si sa ne amintim de perioada copilariei. Cine crezi ca ajunge primul: postasul sau un curier rapid? Stim ca ai zambit sau poate ca ai ras de-a binelea si mai stim ca raspunsul tau nu poate fi decat unul singur in acest caz, curierul, caci de aceea poarta si numele de rapid, pentru a sugera calitatea si rapiditatea serviciilor prestate.

Daca in Romania firmele de curierat rapid au patruns abia dupa anii ’90, timid am putea adauga, la ora actuala, prin intermediul acestora isi rezolva treburile aproximativ 20 de milioane de romani. Si asta anual!

Din pacate pentru Posta Romana, care a ramas in urma cu serviciile prestate, firmele de curierat rapid s-au dezvoltat si au crescut ca vantul si ca gandul si reusesc sa livreze un colet de 3 ori mai rapid decat Posta. Pe rapiditate mizeaza si romanii atunci cand apeleza la aceste firme private, iar preturile nu sunt cu mult diferite. Oricum, platesti un ban in plus, dar stii ca-ti ajunge coletul rapid si in siguranta la destinatie!

STAR Curier – promptitudine si profesionalism la maxim!

Daca pentru a expedia un colet prin Posta Romana ai nevoie de 1.6 lei pentru fiecare kg, firmele de curierat rapid practica tarife cuprinse intre 1.8 si 2.3 lei per kg. Insa, coletul ajunge in 24 de ore de la destinatar la expeditor, pe cand cu Posta Romana toata treaba poate dura in medie 3 zile, insa se intampla sa ajunga si mult mai tarziu, mai ales daca destinatarul sta undeva la sat.

Pe de alta parte, Posta Romana face sortarea pachetelor si a scrisorilor manual, in schimb companiile private de curierat le sorteaza automat. Chiar daca acest lucru presupune o investitie destul de mare la inceput, ea merita, deoarece clientul va fi multumit.

Un alt mare avantaj al firmelor de curierat rapid il reprezinta faptul ca acestea vin si preiau coletul direct de la client de acasa si-l duc la usa destinatarului. In acest mod nu mai pierzi timp stand la cozile interminabile de la Posta.

Si pentru ca-ti doresti servicii de calitate, STAR Curier este compania potrivita la care poti apela. Serviciile de curierat rapid STAR Curier sunt cu adevarat rapide si eficiente, si sunt STAR Curier. Servicii de curierat rapid oriunde si oricand in Romania1prestate in toata Romania. Pentru a afla acoperirea nationala STAR Curier, intra pe site-ul companiei si studiaza lista cu cele 4.067 de localitati din tara unde STAR Curier livreaza coletele si scrisorile.

Iar pentru a sti pretul final pe care va trebui sa-l platesti, nu trebuie decat sa utilizezi calculatorul online. Introduci toate datele necesare, iar la final vezi cat ai de plata. Simplu si rapid! Tot in acelasi mod poti si comanda, adica online. Nu mai trebuie sa suni sau sa mergi la sediu, plasezi comanda online, iar curierul se va prezenta sa ridice coletul.

Printre serviciile de curierat national se numara STAR Clasic, STAR Loco si STAR Alert. In plus, beneficiezi si de servicii speciale, pentru nevoi speciale. Insa asta nu e tot, STAR Curier presteaza si servicii de curierat international in toata lumea!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege firma de curierat STAR Curier. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile STAR Curier? Suna la numarul 0723-249.220 si 0728-170.386 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@starcurier.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.