Steaguri de exterior doar prin Prevas Prod!

Steaguri-de-exterior-zsa9zEsti in cautarea unei firme producatoare de steaguri de exterior personalizate in Bucuresti? Solutia vine de la Prevas Prod, companie specializata de peste 20 de ani, in productia de obiecte personalizate, in special pentru cluburi si federatii sportive. Astfel, Prevas Prod iti ofera solutii eficiente de semnalisitica exterioara, realizate prin diverse metode de personalizare, prin intermediul unor echipamente performante si a unei echipe formate exclusiv din specialisti in domeniu. Mai mult decat atat, Prevas Prod iti pune la dispozitie si tarife atractive, un motiv in plus sa apelezi la serviciile noastre.

Importanta steagurilor de exterior

Steagul este un semn distinctiv al unui stat, al unei unitati militare, organizatii, asociatii sau companii, repezentat printr-o bucata de panza sau un alt material, in una sau mai multe culori, avand imprimata o stema sau o emblema. Cu alte cuvinte, steagurile sunt semne distinctive ale unor grupuri reunite pe baze etnice, sociale, politice, profesionale, sportive sau religioase.

Utilizarea steagurilor ca metoda de promovare este o strategie foarte populara in randul celor care doresc cresterea notorietatii. In fond, simbolistica de exterior este o componenta esentiala a vizibilitatii, motiv pentru care aceasta necesita o atentie deosebita si alegeri inspirate. Motivul? Simbolistica de exterior determina gradul de memorare a locatiei sau activitatilor si serviciilor disponibile in cadrul acesteia. De asemenea, acesta metoda reimprospateaza memoria si extinde efortul altor mijloace publicitare.

Cu toate acestea, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, calitatea materialelor din care este confectionat un steag conteaza. Asadar, pentru a avea garantia ca steagul isi va pastra caracteristicile neschimbate odata cu trecerea timpului, indiferent de conditiile meteo, opteaza pentru o companie care sa-ti ofere servicii performante cu ajutorul unor echipamente speciale, de ultima generatie. Si pentru ca alegerea ta sa nu dea gres, apeleaza la Prevas Prod, firma cu traditie in acest domeniu.

Prevas Prod – Garantia calitatii

Prevas Prod dispune de un calandru performant cu ajutorul caruia se realizeaza amprentarea tesaturilor prin presare la cald, astfel ca steagurile sunt de o calitate exceptionala, cu vizibilitate foarte buna fata/verso. In general, materialul folosit este poliesterul si asta datorita proprietatilor moleculelor de a retine culoarea atunci cand materialul este supus incalzirii. Mai mult decat atat, steagurile pentru exterior realizate in atelierul nostru sunt imprimate pe material textil, tratat corespunzator destinatiei si metodei de imprimare utilizata.

Panza imprimata este deosebit de rezistenta la razele UV, la lumina, vant si intemperii, avand o durabilitate mare. Prevas Prod realizeaza atat steaguri sportive,  steaguri cu diverse embleme sau marci, cat si steaguri nationale, dimensiunile acestora fiind stabilite in functie de necesitatile si preferintele clientilor. Acestea pot fi disponibile in format simplu, cu intaritura pe una din fetele laterale, sau accesorizate cu lance pentru arborarea la exterior.

Serviciile Prevas Prod constau in: grafica si DTP, tiparire digitala si offset, precum si crearea de articole personalizate pentru promovarea imaginii de afaceri. Portofoliul nostru de produse cuprinde: fanioane, tricouri personalizate, steaguri de exterior, semnalistica de interior si exterior, precum si diverse materiale promotionale (carti de vizita, calendare, reviste, pliante, ecusoane, etc).

Echipa Prevas Prod este formata din personal creativ, gata sa raspunda prompt si cu maxima seriozitate oricaror exigente venite din partea clientilor. Pentru a te convinge de profesionalismul echipei Prevas Prod, dar si de calitatea serviciilor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.