Stelas Consulting-Celule de fierbere si afumare. Creste calitate produselor din carne!

celule de fierbere si afumareRomanii sunt mari consumatori de carne si, in special, de mezeluri. Si nu este de mirare tiand cont ca nimic nu poate egala gustul muschiuletului de porc afumat si nici a carnaciorilor facuti dupa retete traditionale. Cu toate acestea, pentru  ca produsele din carne sa indeplineasca toate cerintele, producatorii au nevoie de echipamente speciale, ca de exemplu, celule de fierbere si afumare.

Iti desfasori activitatea in domeniul alimentar si cauti un furnizor de celule de fierbere si afumare? Vrei sa ai accesul la echipamente inovatoare din punct de vedere tehnologic, dar si la preturi avantajoase? Consulta oferta celor de la Stelas Consulting, companie specializata in comercializarea de utilaje pentru producerea mezelurilor si prelucrarea carnii.

Datorita colaborarilor cu parteneri importanti din Austria, Germania, Spania, Italia si Polonia, Stelas Consulting poate garanta calitatea echipamentelor sale si poate oferi o gama completa de utilaje industriei alimentare.

Oferta Stelas Consulting include celule de fierbere si afumare, echipamente dedicate producatorilor mici si mari de produse alimentare din carne. Celulele pot fi alimentate cu gaz, energie electrica sau lemne. Dimensiunile difera de la un model la altul, la fel si capacitatea de carne care poate fi prelucrata.

Celule de fierbere si afumare-Carne traditionala, prin metode moderne!celule de fierbere si afumare

Afumarea, ca metoda de conservare, este cea mai veche modalitate folosita pentru a creste durata de pastrare si pentru a imbunatati gustul produselor alimentare, in special a carnii. Cu alte cuvinte, prin afumare, carnea nu doar ca isi extinde termenul de valabilitate ci isi imbunatateste si aroma, aspectul si mirosul.

Afumarea-metoda de conservare

Fumul se foloseste pentru actiunea lui aromatizata, de imbunatatire a culorii, antiseptica si antioxidanta. Pe scurt, prin afumare, produsele din carne devin mai delicioase, mai durabile si cu un miros specific de afumat.

Afumarea traditionala a carnii presupune foarte mult timp si resurse costisitoare. In schimb, celulele de fierbere si afumare ofera productivitate crescuta si eficienta, indiferent de capacitatea de carne procesata.

Metode de afumare

Afumarea cu fum cald, afumarea cu fum semicald si afumarea cu fum rece, sunt doar o parte din metodele de afumare utilizate in prezet.

Ce este o celula de fierbere-afumare?

Celula de fierbere-afumare este destinata prelucarii termice a mezelurilor si a carnii (de pasare, porc, vanat, peste, oaie, miel, etc.). In functie de detaliile tehnice, celulele de fierbere-afumare permit urmatoarele operatiuni: uscare, fierbere, coacere, prajire, rumenire, maturare si fermentare.

Stelas Consulting-Celule de fierbere si afumare. Marci de prestigiu si preturi excelente!

celule de fierbere si afumareStelas Consulting iti pune la dispozitie o gama completa de celule de fierbere si afumare, toate de marca si toate la preturi foarte accesibile.

Celulele de fierbere si afumare indeplinesc dublu rol: fierb carnea si o afuma. Acest lucru va face ca productia sa fie avantajata de raportul cantitate-tip. Gratie unui design compact, celulele permit o manipulare rapida, sigura si usoara, precum si siguranta maxima in utilizare.

Celulele functioneaza in regim automat si manual, permitand, totodata, o gama variata de procese. Fiind construite din aliaje extrem de rezistente la temperaturi inalte si uzura, celulele ofera randament in orice mediu.

Prin utilizarea acestor celule de fierbere si afumare, obtii o carne bine afumata, cu o culoare uniforma si cu o savoare unica.

Pe langa echipamente inovatoare, furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu, Stelas Consulting iti ofera accesul si la preturi excelente!

Pentru a comanda celule de fierbere si afumare, acceseaza pagina www.stelas.ro si comanda!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.