Stiai ca o casa de marcat este un aparat esential in orice afacere? – ECR Distribution

Case-fiscale-ieftine-Timisoara-XYmWADaca detii o afacere in domeniul vanzarii produselor si serviciilor sau intentionezi sa pui bazele uneia in acest sector de activitate, trebuie sa stii ca achizitionarea si utilizarea unei case de marcat fiscale sunt operatiuni esentiale, ce nu trebuie trecute cu vederea. O casa de marcat fiscala nu doar ca te va ajuta sa tii evidenta vanzarilor in decursul unei luni, ci aceasta reprezinta si o utilitate pentru Fisc, institutia incercand sa elimine evaziunea fiscala prin introducerea obligativitatii dotarii si folosirii acestor aparate.

Compania ECR Distribution din Timisoara, prin intermediul paginii de internet ce poarta acelasi nume: ecr-distribution.ro, se ocupa de comercializarea unei game variate si diversificate de case de marcat ieftine. Puteti opta, din punct de vedere al dimensiunii, pentru case de marcat mini, medii, si mari/imprimante fiscale.

Functiunile caselor de marcat oferite, indiferent de tipul acestora, respecta cerintele centrelor de relatii cu clientii si ale departamentelor financiar-contabile din supermarket-uri, restaurante, farmacii sau alte tipuri de unitati comerciale, fiind fabricate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

ECR Distribution este o companie de distributie autorizata si avizata de catre Ministerul de Finante, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de vanzarea si repararea caselor de marcat. Casele de marcat pe care le puteti achizitiona din cadrul magazinului companiei ECR Distribution, detin variate specificatii tehnice in functie de model, iar printre acestea putem enumera: comunicatie bluetooth, interfata USB, mufa conectare sertar, alimentare acumulator, alimentare externa, sertar de bani, conectare software, copie bon fiscal, diferite modalitati de plata (numerar, cu credit, cu cec, cu card, tichet, cupon), jurnal electronic, etc. Casele de marcat furnizate apartin unor producatori importanti, recunoscuti pentru calitatea produselor lor: Sapel, Elka, Omron, CHD, Datecs, Eltrade, Activa, Total, Orgtech si Aclas. Pentru mai multe detalii despre produsele pe care le avem in stoc, va invitam sa accesati site-ul web al companiei sau sa ne contactati.

Daca sunteti in cautarea unor case de marcat ieftine in orasul Timisoara, ECR Distribution este partenerul de afaceri ideal, care va poate oferi produse de calitate, care sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte. Fie ca doriti sa inlocuiti casa fiscala actuala sau sa dati startul unei afaceri in domeniul comertului, ECR Distribution este, cu siguranta, cea mai buna solutie pentru voi. Toate modelele de case de marcat sunt omologate, in conformitate cu legislatia financiara a tarii. Acestea, fie ca sunt noi sau second-hand, indeplinesc toate conditiile de functionalitate.

Toti operatorii economici care utilizeaza astfel de aparate au obligatia sa emita bonuri fiscale si sa le predea clientilor. Bonurile trebuie sa cuprinda anumite informatii utile: data, ora si minutul emiterii bonului, numele sau codul aparatului, denumirea produselor sau bunurilor furnizate, pretul, cantitatea, s.a.

Experienta dobandita de-a lungul timpului va garanteaza servicii si produse de exceptie, societatea noastra dezvoltand diverse programe de vanzare si gestiune eficiente.

Indiferent de tipul de afacere pe care il gestionezi, ECR Distribution iti ofera solutii cheie care iti vor fi de utilitate maxima.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.