Stick-uri USB personalizate de calitate superioara

stickuri usb personalizate

Traind intr-un secol al vitezei, si datorita evolutie in tehnologie care s-a dezvoltat la o viteza uluitoare in ultima perioada, tehnologia IT este prezenta in toate domeniile, devenind astfel dintr-o dorinta sau o doleanta nenecesara in mod expres, o necesitate imperativa. Capacitatea de stocare a datelor in mod rapid si intr-un volmu foarte mare, alaturi de viteza de transmitere  informatiei prin intermediul diferitelor mijloace, si nu in ultimul rand beneficiile oferite de internet, atunci cand vine vorba de comunicare, informare, relaxare si hobby-uri, fac din industria IT o industrie populara pe toate zonele civilizate ale lumii, chiar si in zone mai putin dezvoltate.

De la o camera la 5 cm

Odata cu dezvoltarea industriei IT, si produsele, respectiv device-urile derivand din aceasta tehnologie au capatat forme si capacitati care se considerau inimaginabile in urma cu nu mai putin de 2 decenii. De la un computer personal care ocupa o camera intreaga, chestie care se intampla odata cu aparitia primului computer, in anii 50, s-a ajuns la tablete, care au capacitatea infinit mai mare decat respectivul computer, dar dimensiuni invers proportionale cu cresterea capacitatii, generalizandu-e la diagonale ale ecranului de 6 – 7 inch, fara sa fie nevoie de atasarea unei tastaturi. Probabi ca acesta este cel mai alocvent si cel mai semnificativ exemplu, insa dezvoltarea nu s-a oprit aici. In zilele noastre o bucatica de plastic, de dimensiuni de 2 cm, poate stoca pana la 64 GB, avand si un pret acceptabil, fiind accesibila majoritatii categoriilor de populatie. Aceasta bucatica de plastic poarta denumirea de card de memorie si este intalnita in majoritatea smartphone-urilor care au nevoie de supliment de memorie flash. Un frate mai mare al aceste carduri de memorie sunt stick-urile USB. Aceste stickuri, au in principiu aceiasi capacitate de stocare, desi in unele cazuri se ajunge la putere de stocare mult mai mare. Insa pe langa acest avantaj, primordial pentru unii, nu prea pentru altii, un stick USB personalizat permite utilizatorilor sa si faca transfer de date. Mufa USB, prin intermediul caruia se poate conecta la computer, sau chiar la TV, este un avantaj. Astfel, orice tip de date, fotografii, filme sau muzica pot fi transferate intre doua sau mai multe computere, foarte usor si rapid. O evolutie la fel de importanta, probabil, precum aparitia in sine, este trecerea de la versiunea 2.0, la versiunea 3.0 care permite viteze mult mai mari de transfer. Asadar, stick-ul USB, avand preturi reduse, si funtiuni foarte necesitate in lumea IT, a devenit oarte repede dintr-o necesitate, ”un prieten foarte bun”.

Stick mai mult decat gri

Apeland la Dalim Promo, stick-ul USB personalizat pe care il detineti, si care mai mult ca sigur circula foarte mult in cercul de prieteni, poate sa isi schimbe infatisarea clasica si anosta, intr-una distractiva si care sa isi recunoasca proprietarul. Nu doar ca design-ului sitck-ului dvs va fi personalizat in functie de dorinta pe care o aveti si ca va capata un aspect mai placut, dar va fi si mai usor de recunoscut. Pierderea stick-ului printe alte gramezi de stick-uri USB nu va mai fi posibila odata ce imaginea pe care o aveti in minte va fi  imprimata pe obiectul foarte usor de pierdut.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.