Sticla vopsita – un trend despre care trebuie sa aflati mai multe!

13220729_1183475151664569_2915024006135961457_oDoriti sa va transformati anumite spatii din locuinta, sedii de firma sau alte asemenea imobile? Va recomandam sa optati pentru sticla vopsita care va avea efectul de a le oferi un aspect estetic deosebit, care sa impresioneze prin orginalitate si eleganta. Dar la cine puteti apela pentru a afla mai multe detalii despre aceasta si pentru a obtine recomandari pertinente? Aflati in randurile urmatoare!

Sticla vopsita – unde se utilizeaza si cu ce scop?

Daca inca va intrebati in ce aplicatii poate fi utilizata sticla vopsita, inseamna ca nu sunteti la curent cu tendintele actuale din domeniul constructiilor care spun ca placarea peretilor cu acest material / accesoriu reprezinta o alegere inspirata, care va da contur spatiilor in care le amplasati.

Aceasta este o varianta exceptionala, care merita sa inlocuiasca faianta clasica atat de depasita acum are un inlocuitor mult mai promitator, ca sticla vopsita. Bineinteles, ca pe langa aceste atribute decorative care sunt mai mult decat evidente, cele practice trebuie mentionate si ele: usurinta de curatare datorita rosturilor de imbinare care sunt mai putin numeroase, durata mare de viata, usurinta in instalare, posibilitatea de securizare a sticlei pentru o protectie sporita la spargere, disponibilitate in culori diverse si grosimi variate (4, 6, 8, 10 mm) etc.

Avantaje sticla vopsita

Placarea peretilor cu sticla vopsita se poate realiza in mai multe combinatii: cu oglinda clasica sau bronze, simpla sau sablata cu model, in functie de preferinte si necesitatile fiecaruia dintre clientii nostri.

De asemenea, sticla vopsita poate fi utilizata cu succes pentru executia blaturilor de sticla avand in vedere ca exista avantajul securizarii sale astfel incat pericolele de orice fel si accidentarile cauzate de taiere si altele, sa poata fi prevenite in siguranta.

Sticla se decoreaza in cadrul unui procedeu de matuire chimica astfel ca se vor obtine obiecte unicat, personalizate. Cu ajutorul acesteia se pot decora vitrine, geamuri si ferestre, se pot personaliza obiecte de iluminare etc.

Pentru a creste rezistenta sticlei la stres mecanic si termic, utilizam tehnologii moderne de tratare la cald, securizand-o pentru a avea o rezistenta de 3-4 ori mai mare in comparatie cu sticla netratata.

Comandati sticla vopsita de la Vitrax!

Vitrax este o societate cunoscuta si apreciata in acest domeniu de activitate, produsele din sticla pe care le furnizeaza remarcandu-se prin calitatile si beneficiile deosebite pe care le detin, dar si prin preturile avantajoase la care sunt disponibile spre vanzare

Motivele pentru care merita sa ne aveti alaturi ca si furnizori sticla vopsita, dar nu numai, sunt numeroase: suntem seriosi, profesionist, competenti si ne iimplicam total in proiectele pe care le initiem atfel incat sa asiguram livrarea unor produse si servicii ireprosabile care sa va aduca satisfactie deplina din toate punctele de vedere.

Va stam cu placere la dispozitie in orice moment si va asiguram de o colaborare care va va indeplini cele mai exigente asteptari, indiferent de exigenta sau complexitatea acestora. Contactati-ne numaidecat pentru a beneficia de toate avantajele pe care echipa noastra le promite si le respecta in totalitate!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.