Stii care sunt cele mai cautate case lemn?

case-din-lemn-calibratCase lemn sunt deosebit de cautate in ultimii ani datorita avantajelor lor printre care se numara pretul redus, timp scurt de executie, rezistenta fonica si termica de exceptie, rezistenta ridicata la foc si la seisme, posibilitatea de personalizare dupa necesitati si gusturi si estetica impecabila. Insa pentru a te putea bucura de toate aceste avantaje vei avea nevoie si de un partener care sa-ti realizeze casa mult visata, robusta si rezistenta. Cine este acest partener?

Case lemn adevarate poarta semnatura Ecowood Industry

Ecowood Industry din judetul Hunedoara proiecteaza si executa case lemn, altare de vara, biserici, foisoare, terase, mobilier rustic, garaje, case de vacanta, gradini moderne, locuri de joaca pentru copii, dusumele si lambriuri sau alte structuri ce au la baza lemnul rotund sau rectangular.

Si pentru ca Ecowood Industry se concentreaza pe nevoile clientilor sai si foloseste numai materiale certificate ecologic pentru realizarea de case a reusit sa castige increderea romanilor si a strainilor si sa fie una dintre cele mai cautate echipe pentru ridicarea de case din lemn.

Personalul Ecowood Industry este calificat pentru realizarea de case lemn, are multi ani de experienta in domeniu si resursele materiale necesare reusind sa dea viata chiar si celui mai exigent proiect.

Ecowood Industry iti propune 3 modele diferite de case lemn

Ecowood Industry s-a specializat pe producerea de case lemn in 3 moduri constructive diferite:

  1. Case lemn din busteni rotunzi necalibrati. Sunt case de o frumusete deosebita, robuste si rezistente in care merita sa investesti, fie ca este vorba despre o locuinta de zi cu zi sau despre o casa de vacanta. Echipa Ecowood Industry iti va realiza in cel mai scurt timp casa mult visata, va avea grija la detalii si va folosi numai materiale de calitate;
  2. Case lemn din busteni calibrati. Casele de locuit sau casele de vacanta realizate din lemn masiv de bustean au numeroase caracteristici ce le fac extrem de populare. Astfel, protectia termica a acestor case este excelenta, ceea ce te ajuta sa faci economie de energie. De asemenea, iti ofera protectie fonica si protectie impotriva apei si a incendiilor. Toti peretii sunt realizati conform prevederilor DIN sau Institutul German de Standardizare, rezistenta la foc fiind excelenta;
  3. Case lemn prefabricate sau case pe structura de lemn. Fac parte din categoria caselor usoare, sunt deosebit de flexibile in ceea ce priveste alegerea dimensiunilor si formei, iar peretii prefabricati includ si material izolator. Traseele de instalatii se traseaza foarte usor, au o rezistenta antiseismica deosebita, iar costul de executie este redus, probabil cel mai mare avantaj al acestor case. Finisajul exterior se poate realiza in diverse moduri cu ajutorul lemnului, a ceramicii, cu placi sintetice sau tencuiala clasica. Aer rustic sau modern, fiecare proprietar decide pentru sine in functie de propriile gusturi. Pentru structura acoperisului se utilizeaza grinzile din lemn, ferestrele si usile sunt realizate din lemn de rasinoase, iar scarile interioare se fac din lemn de esenta tare sau lemn de rasinoase.

Pentru a stabili detaliile si pretul final al unei case lemn, ia legatura cu echipa Ecowood Industry si implineste-ti visul de a avea propria casa, personalizata dupa gustul si necesitatile tale.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.