Stivuitoare noi. Despre motostivuitoarele Diesel

Stivuitoare noi. Despre motostivuitoarele DieselNu este usor sa cumperi stivuitoare noi, mai ales ca diversitatea de modele, de forme, marimi, branduri si avantaje este coplesitoare. Inainte de a alege un stivuitor trebuie sa te intrebi pentru ce ai nevoie de el, ce vrei sa faca, care va fi cea mai mare greutate pentru care il vei folosi, unde il vei utiliza, care sa fie inaltimea maxima de lucru, va fi folosit des, ce combustibil vei intrebuinta, care este tipul suprafetei de rulare si cat esti dispus sa investesti intr-un astfel de utilaj?

Dupa ce ti-ai raspuns tuturor acestor intrebari, indreapta-ti privirea inspre stivuitoare noi de la Balkan Ro Motors si, in special, asupra motostivuitoarelor Diesel.

Stivuitoare noi. Ce sunt stivuitoarele?

 

Stivuitoare noi sau second hand sunt masini autopropulsante sau manevrate de catre un om si sunt folosite pentru a transporta marfa pe verticala, dar si pe orizontala. De cate tipuri sunt stivuitoarele? Ele se clasifica astfel:

1. Dupa modul lor de deplasare exista stivuitoare:

– Autopropulsante. In aceasta categorie intra motostivuitoarele – motorul functioneaza pe motorina, benzina sau GPL – si electrostivuitoarele care sunt actionate cu ajutorul unui motor electric;

– Manuale. Aceste stivuitoare sunt trase sau impinse de catre un om;

2. Dupa locul lor de comanda avem stivuitoare:

– Al caror conducator sta pe scaun;

– Cu conducator ce sta in picioare;

– Atent supravegheate de catre un conducator pedestru.

In Romania, de la an la an, se vand tot mai multe stivuitoare noi apartinand unor branduri diferite, deoarece s-a inteles ca aceste echipamente te ajuta foarte mult oriunde este nevoie sa cari sau sa ridici marfa grea si/sau voluminoasa.

Stivuitoare noi. Ce sunt motostivuitoarele Diesel?

 

Motostivuitoarele Diesel nu sunt altceva decat utilaje de ridicat marfa sau/si de transportat marfa. Acestea sunt destinate efectuarii de operatii de incarcare/descarcare, de stivuire si depozitare, cat si de transport local al sarcinilor nepaletizate sau paletizate atat in spatiile deschise, cat si in spatiile inchise prevazute cu drumuri amenajate.

De ce reprezinta achizitionarea de stivuitoare noi de tipul motostivuitoarelor Diesel un avantaj? Deoarece acestea functioneaza cu ajutorul unui combustibil accesibil ca pret, motorina. Insa, pe langa acest mare avantaj, trebuie mentionat si faptul ca motostivuitoarele Diesel:

– Sunt economice;Stivuitoare noi. Despre motostivuitoarele Diesel1

– Pot fi operate usor si in conditii optime de siguranta;

– Iti permit acces usor atat pentru reparatii, cat si pentru intretinere;

– Iti ofera o buna vizibilitate;

– Sunt de calitate;

– Sunt stivuitoare fiabile;

– Sunt dotate cu afisaj digital;

– Sunt robuste si sigure;

– Scaunul este ergonomic;

– Catargul are vizibilitate crescuta;

– Cabina este incalzita.

De unde cumpar stivuitoare noi?

 

Stivuitoare noi, printre care se afla si motostivuitoarele Diesel si cele GPL, dar si electrostivuitoare, se gasesc de cumparat la Balkan Ro Motors. Aceasta companie din Pitesti iti ofera performanta, branduri renumite si preturi bune. Acestea sunt echipate cu tot ce ai nevoie, de la anvelope pneumatice pana la oglinzi retrovizoare. Sunt fiabile si puternice si-ti sunt oferite cu 2 ani de garantie. In plus, te bucuri si de service indiferent de problemele pe care le intampini.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege stivuitoare noi de la Balkan Ro Motors. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Balkan Ro Motors? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-320.277 si 0722-505.709 sau trimite un e-mail pe adresa balkanro99@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.