Sucul de mere va intareste sanatatea

Marul este fsuc de mereara nici un dubiu unul dintre cele mai consumate, apreciate si cultivate fructe la scara mondiala. Pe langa acestea, marul este si o importanta sursa de sanatate, datorita proprietatilor benefice ce le aduce consumul de mere. Se estimeaza ca un om consuma aproximativ 65 de mere intr-un an de zile. Cel mai mare cultivator de mere este China, urmata de S.U.A. si Turcia.

Din punct de vedere istoric, arheologii au descoperit dovezi cum ca acest fruct se consuma inca din anul 6500 I.Hr. Sfatul nutritionistilor este sa consumati marul cu tot cu coaja, decojindu-l veti pierde o mare parte din efectele benefice oferite de proprietatile coji marului.

Merele se pot gasi in toate nuantele de galben, verde sau rosu, avand diferite gusturi, de la foarte dulce pana la acrisor. In prezent sunt cultivate aproximativ 6500 de specii de mere.

Merele sunt fructe recunoscute pentru efectele sale benefice asupra organismului uman. Dintre acestea enumeram urmatoarele:

  • merele contin o substanta numita pectina, fiind considerata una dintre cele mai bune arme impotriva colesterolului;
  • desi detin zahar in componenta, merele mentin un nivel normal al glicemiei, zaharurile fiind foarte simple.
  • datorita aportului mare de firbe adus organismului, merele sunt recunoscute ca fiind un luptator impotriva infarctului sau atacului cerebral.
  • merele contin si o cantitate suficienta de potasiu pentru a regla presiunea arteriala;
  • merele contin substante numite fitonutrienti ce protejeaza organismul de boli degenerative ale creierului;
  • sucul de mar are importante proprietati antibacteriene. Stiintific s-a dovedit ca sucul de mere distruge in procentaj de 80% cariile dentare.
  • acest fruct este un element important pentru o dieta sanatoasa, avand un aport foarte mic de calorii ce variaza intre 70 si 100, este ideal pentru persoanele ce tin dieta pentru slabit;
  • ne imbogateste organismul cu vitamina C, ideala pentru intarirea sistemului imunitar ce ne apara de boli;

Firma Merita Bio se ocupa cu producerea si comercializarea sucului de mere 100% natural. Merele provin din livada proprie si au un indice calitativ foarte ridicat, datorita tehnologiei de ultima generatie folosita pentru cultivarea lor.

Tehnicile de fabricare, comercializare, ambalare a sucului de mere sunt in conformitate cu standardele in vigoare.suc de mere

Cel mai important lucru in legatura cu sucul de mere produs de firma Merita Bio, este faptul ca merele din care este realizat acesta sunt 100% bio, nefiind tratate absolut cu nici un fel de substante chimice. Despre beneficiile merelor am vorbit mai sus, in continuare vom discuta despre beneficiile sucului de mere realizat de firma Merita Bio.

Sucul de mere realizat de firma bihoreana ajuta organismul sa lupte impotriva multor boli, datorita aportului mare de vitamina C adus in organism, este un bun anti-oxidant (se recomanda ca in timpul practicarii diferitelor sporturi sa se consume suc de mere datorita acestor proprietati antioxidante, poate duce la pierderea greutatii si este un combatant puternic impotriva colesterolului.

Fiind realizat din mere naturale fara sa aibe in componente elemente chimice daunatoare, sucul de mere Merita Bio preia mare parte din proprietatile benefice ale marului.

Puteti citi un articol interesant despre panourile radiante de caldura accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=1502.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.