Suruburi de la FixKit!

9 avantaje ale utilizarii suruburilor pentru beton de la FixKitAcum este mai simplu sa achizitionezi suruburile de care ai nevoie prin intermediul magazinului online FixKit. Astfel, poti alege produsele pe care le doresti pentru diverse aplicatii de asamblare si fixare, intrucat magazinul iti pune la dispozitie toate solutiile de fixare la o calitate superioara. Fie ca vrei sa iti innoiesti stocul de astfel de produse sau vrei sa faci reparatii importante, FixKit iti ofera orice surub ai avea nevoie, fie ca este vorba de suruburi autoforante, autofiletante, suruburi cu cap bombat, pentru beton sau pentru lemn.

Suruburile sunt solutii de fixare de o calitate superioara si sunt comercializate in sistem en-gros. Profesionistii FixKit solutioneaza orice solicitare intr-un timp scurt, pentru ca livrarea sa se faca prompt dupa primirea comenzii. Te poti baza pe produsele de calitate oferite si pe seriozitatea angajatilor firmei. FixKit este partenerul tau cand esti in cautarea unor organe de asamblare sau a unor sisteme de montare de calitate, pe care le poti achizitiona simplu si rapid din confortul casei tale. Produsele oferite au un raport optim calitate-pret.

Suruburi de calitate!

Suruburile marca Fischer pe care FixKit le ofera sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, in concordanta cu directivele UE in acest domeniu. Suruburile distribuite sunt concepute pentru a fi utilizate in diverse aplicatii, oferind siguranta unei fixari de lunga durata. Suruburile pentru beton se pot utiliza pentru fixarea unor elemente in beton, caramida sau BCA, avand avantajul ca se monteaza simplu si rapid, fiind disponibile intr-o gama diversificata de dimensiuni. Suruburile cu cap bombat pot fi standard, autofiletante sau autoforante, avand culoarea naturala a metalului sau acoperite cu galben. Aceste suruburi pot fi utilizate pentru: frigidere, imprimante, telefoane, radio, computere, camioane etc.

Suruburile autofiletante pot fi de diferite modele, in functie de necesitatile tale, si anume: cu cap bombat filetat partial sau total, cu cap hexagonal, cu cap inecat, cu cap plat si saiba s.a. Suruburile pentru lemn se pot utiliza in special pentru executia si reparatia mobilierului, ajutand la imbinarea si fixarea eficienta a placilor de lemn. Un alt tip de suruburi sunt cele autoforante care se monteaza usor, au un efect de siguranta sporita contra desfacerii, sunt recomandate pentru multiple suprafete, nu se deterioreaza, avand un efect imediat. In plus, produsele au o rezistenta ridicata la vibratii si se pot reutiliza.

Cine ofera suruburi?

Infiintata in Bucuresti, compania FixKit ofera clientilor sai o gama larga de solutii de fixare pentru diferite domenii, cum ar fi: materiale de constructii, aliaje, tehnica, sanitare, mijloace de transport si materiale lemnoase. Societatea distribuie en-gros organe de asamblare si fixare standard, burghie, adezivi, conectori metalici pentru lemn, abrazive si diverse alte elemente de fixare de cea mai buna calitate.

Poti achizitiona rapid de pe site-ul fixkit.ro sisteme si organe sigure intrucat ele sunt mereu la indemana ta. Pentru mai multe detalii cu privire la  produsele oferite si pentru comenzi, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei FixKit. Achizitioneaza suruburi de calitate oferite de FixKit pentru a satisface un numar mare de necesitati.

Datele de contact ale firmei FixKit:

Adresa firmei: Prelungirea ferentari, Nr. 3, sector 5, Bucuresti

Telefon: 021 450 03 03

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.