Tabacherele – un accesoriu popular inca din cele mai vechi timpuri

product_11111-160x160

 

 

 

 

 

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vi se ude tigarile pentru ca v-a surprins ploaia nepregatiti? Sau de cate ori nu ati rupt tigarile pentru ca le tineti in ambalaj? In orice caz acest lucru trebuie sa inceteze si sa va orientati catre achizitionarea accesoriilor pentru fumat cum sunt de exemplu tabachere tigari ce isi dovedesc utilitatea de fiecare data.

Avantajele pe care le prezinta aceste tabachere tigari, cu siguranta nu sunt putine iar in momentul in care va veti scoate tigarile din buzunar sau geanta veti castiga aprecierea celor din jur.

La noi pe site www.all4smoking.ro veti gasi o multime de modele de tabachere tigari din care sa alegeti dar sa si beneficiati de toate avantajele pe care acestea le prezinta. Fiecare dintre acestea sunt personalizate pentru ca indiferent de preferintele pe care le aveti sa puteti sa o gasiti pe cea perfecta.

Cateva elemente din istoria tabacherelor

Despre tabachere tigari putem spune ca acestea au fost apreciate inca din cele mai vechi timpuri si popularitatea utilizarii lor a crescut pe masura ce acest obicei a devenit o forma de socializare. Modelele s-au diversificat de-a lungul timpului si, gratie noilor tehnici si tehnologii aparute pe piata acestea se pot personaliza.

Cu toate ca la ora actuala par niste obiecte banale pe care alegi sa le folosesti sau nu, au in spatele lor o istorie demna de mentionat in aceste randuri. Dezvoltarea cinematografiei, mai exact a studiourilor de productie, in anul 1987 in scenele anumitor filme au aparut si aceste tabachere tigari ajutand actorii sa creeze telespectatorului o imagine de ansamblu mult mai cuprinzatoare.

Materiale din care subt fabricate tabachere tigari

Compacte, elegante, realizate cu finete si mult bun gust, sunt accesoriile perfecte atat pentru femei cat si pentru barbati. Aceste tabachere sunt fabricate din materiale metalice care se deschid in doua parti simetrice iar fiecare dintre aceste parti permite stocarea unui anumit numar de tigari.

Daca este sa vorbim in continuare despre materialele din care sunt fabricate aceste tabachere tigari acestea sunt fabricate chiar si din plastic oferind o durabilitate si estetica la fel de ridicata precum cele metalice. Pentru fabricarea lor, cu siguranta sunt utilizate cele mai calitative materiale care sa nu permita deteriorarea lor cu usurinta. De asemenea vremurile moderne au creat si o distantare fata de clasic avand incorporate chiar si brichete cu ajutorul carora sa se poata aprinde tigara. La ora actuala exista o diversitate extrem de ridicata pe piata tabacherelor pentru tigari gasindu-se chiar si tabachere din argint sau alte metale pretioase sau chiar decorate cu pietre pretioase sau semipretioase dar aici vorbim deja de piata de lux a acestor produse.

Revenind asupra istoriei tabacherelor acestea au fost extrem de populare in timpul celui de-al doilea razboi mondial, chiar si in primul in randul soldatilor.

Cunoscand atatea lucruri interesante despre accesoriile de fumat, va recomandam sa achizitionati si dumneavoastra chiar astazi o tabachera tigari cu care sa iesiti in evidenta si sa fiti originali.

La noi pe site www.all4smoking.ro veti gasi multe modele de tabachere special concepute pentru a putea pastra tigarile in siguranta si sa puteti fi cu adevarat originali.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.